cdas1

De fleste virksomheder har en hjemmeside, og det er ofte en vigtig del af virksomhedens dna. Nogle driver virksomheden primært gennem en hjemmeside, for eksempel webshops, hvor andre primært bruger en hjemmeside til at oplyse kunder om kontaktinfo. Uanset hvordan du vender og drejer det, er det vigtigt at have en hjemmeside, når du driver en virksomhed. Forbrugere i dag er nemlig vant til at kunne finde alt info på nettet, så du risikerer at tabe på kunder, hvis ikke du profilerer dig online i et vist omfang.

Arbejdsplads

Hvorfor er en hjemmeside vigtig for din virksomhed?

Du kender det formentlig fra dig selv; når du skal finde et firma til at løse en given opgave for dig, eller hvis du har brug for et fysisk produkt, så undersøger du med ret stor sandsynlighed først og fremmest på internettet. Vi er blevet utroligt vant til at kunne finde mere eller mindre alt online, og selvom du driver en virksomhed, der ikke har meget med det digitale univers at gøre, så er det vigtigt at have en hjemmeside. 

Det behøver slet ikke at være en kompliceret hjemmeside, idet det blot kan være et par enkelte linjer om, hvem I er, og hvad I kan tilbyde samt kontaktinfo. Det vigtigste er, at kunderne kan finde jer på nettet, idet der ellers er en risiko for, at de hopper over til konkurrenten. 

Byg din egen hjemmeside eller få hjælp til det

Når du skal have lavet en hjemmeside, skal du allerførst overveje, om du tror, at du selv kan lave den, eller om du behøver hjælp udefra. Det er faktisk slet ikke så svært at bygge en hjemmeside fra bunden, og slet ikke hvis du vælger en WordPress hjemmeside. En WordPress hjemmeside er nemlig bygget op omkring templates, således at du i princippet blot fylder en slags skabelon ud. Det er således relativt begrænset, hvor meget du skal kode, og dén del kan du eventuelt blot få professionel hjælp til.

Du kan desuden få en masse forskellige plugins, som du kan tilføje til din WordPress hjemmeside, så du får den opbygning og struktur, du ønsker. Der findes desuden uendeligt mange forskellige hjælpevideoer rundt omkring på nettet, hvor du guides igennem opbygningen af en WordPress hjemmeside fra A til Z. 

Har du travlt, eller orker du ikke at sætte dig ind i opbygningen af en hjemmeside, kan du naturligvis også hyre professionel hjælp. Opbygningen kan stadig sagtens ske i WordPress, så du ikke skal betale for alt for mange timer til kodning og opbygning. Læs mere på https://eaglemedia.dk/wordpress-hjemmeside

Arbejdsplads

Hvad skal der være på din hjemmeside?

Det er ganske forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad din hjemmeside skal indeholde. Du bør som minimum have kontaktinfo på hjemmesiden samt en beskrivelse af firmaet, og hvad I kan tilbyde kunden. Sørg også for at have gode, skarpe og professionelle billeder, da det giver indtryk af seriøsitet og troværdighed.

Overvej også en kontaktformular eller en chatfunktion, så kunden nemt kan få fat i jer, uden at skulle ringe jer op. Hvis I kan tilføje referencer eller kundeanmeldelser, giver det ligeledes et godt indtryk og gør nye kunder trygge ved jer.