{

Hvem er WebRedesign?

Bag Danmarks mest erfarne og professionelle blog om at lave hjemmesider og designe til web, Webredesign, står en gruppe superbrugere af alt inden for branchen.

 

Vi kommer fra alle dele af erhvervslivet og uddannelsessektoren, og vi fandt sammen på en stor og nu nedlagt Facebookside. Her delte vi tonsvis af insider tips og tricks om best practice og gode ideer til, hvordan du nemmest får en suveræn hjemmeside med en genial og enkel brugerflade.

Efter nogle år i det lukkede forum følte vi os ærlig talt en smule selvfede, og nu var det tid til nye bits på suppen. Vi gik i tænkeboks og Webredesign er resultatet. Nu deler vi alt vores viden og alle vores gode kontakter med alle jer, der gerne vil optimere jeres hjemmesider.

 

Har du spørgsmål som:

  • Hvordan laver jeg en hjemmeside?
  • Hvad koster det at lave en hjemmeside?
  • Hvad er SEO?
  • Hvordan bruger jeg WordPress?
  • Kan jeg slette min gamle webside og lave en ny?
  • Hvor finder jeg en webdesigner?

 

Så er du kommet til de rette folk.

Vi guider dig igennem junglen af informationer, så du kan bruge din dyrebare tid på at tjene penge og nyde livet i stedet for at sidde og rode med at indsamle info fra tusind andre sites.

 

Din hjemmeside skal fungere og være lækker

Vi har som vores mission at holde fast i den oprindelige tanke med internettet: At det skal være nemt og effektivt.

Folk skal have lyst til at blive hængende og læse eller købe mere, og alt dit indhold skal fremstå indbydende.

Hvis du gerne vil undgå en kaotisk brugerflade og gerne vil bruge så lidt tid som muligt på webdesign eller webredesign, så følg med her hos os.

 

 

Robot Redesign, blogger på Webredesign.dk