cdas1

At være selvstændig gør dig ikke automatisk til en haj på alle områder i at drive forretning. Du har måske valgt at springe ud som selvstændig, fordi du er super dygtig til et håndværk, at sælge et produkt eller fordi du kan noget helt unikt, som du gerne vil hjælpe andre med.
Men udover at være dygtig til dit fag så skal du som selvstændig også have styr på regnskab, skat, moms, og ikke mindst IT.
Især IT er et område som mange kæmper med, og derfor vælger de at arbejde med simple og brugervenlige systemer som f.eks. WordPress, hvilket er et udmærket valg, men det skal stadig vedligeholdes og opdateres. 

Slip for alle frustrationerne og få hjælp til det.

Sikkerhed

Lad være med at bruge ressourcer på det, der er svært

Det koster selvfølgelig altid noget at få ekstern hjælp, men prøv at holde det op mod tiden, som du selv ville bruge på det. Som selvstændig har din tid nemlig en pris. Tænk hvis du kunne få x antal nye kunder eller lave x antal opgaver eller sælge x antal produkter på de timer, du ville bruge på at bøvle med at opdatere og sikre din WordPress side eller shop?
De allermest succesfulde iværksættere er nemlig dem, der outsourcer det, de ikke selv har styr på, til andre mennesker, så de kan bruge deres ressourcer på deres kernekompetencer.
Det betyder selvfølgelig også at du skal turde erkende og indrømme, at du ikke kan alt selv, og selvom det kan være svært, så lønner det sig i sidste ende. 

Programmering

Hvad får jeg med en WordPress serviceaftale

Med en WordPress hjemmeside serviceaftale får du alt det, du skal bruge, for at holde din WordPress side kørende, være sikret mod udefrakommende angreb og overvågning af din side, så du hele tiden ved, at alt kører som det skal.
En serviceaftale indeholder 4 dele: 

  • Løbende opdateringer
  • Backup
  • Sikkerhed
  • Overvågning

For at holde din WordPress side sikker skal den løbende opdateres for at undgå at hackere kan få adgang til systemet.
Med opdateringer kommer der også nye funktioner og plug-ins. Opdateres din side ikke korrekt vil du opleve funktionsfejl og i værste tilfælde nedetid. 

Skulle uheldet være ude er det vigtigt, at du kan genskabe din WordPress side hurtigst muligt, så dine kunder igen har adgang. Derfor er det nødvendigt med jævnlig backup.

Nye GDPR-regler stiller højere krav til din sides sikkerhed, og derfor skal sikkerheden være i top.

Hvis din side er nede, kører langsomt eller har andre fejl, kan det også betyde tab af omsætning, og det er derfor essentielt, at der bliver reageret med det samme.
Som selvstændig har du helt sikkert andet at bruge din tid på end at sidde og overvåge din WordPress side, og et abonnement på en serviceaftale er ofte godt givet ud.