cdas1

Ligesom slidt restaurant inventar har din hjemmeside brug for at blive opgraderet med jævne mellemrum. Du skal selvfølgelig huske at opdatere med nye åbne- og lukketider, når de skifter, og du skal huske at tilføje ferietider, så dine kunder kan finde ud af, hvornår de kan besøge dig. Men det er alt sammen opdateringer. Din side skal opgraderes.

Computer

Opgrader din hjemmeside

At opgradere din hjemmeside betyder, at du om-designer den. Det kan være, du er ny i branchen, måske både som restaurant- og hjemmesideejer. Så lærer man hen ad vejen, og fra tid til anden kan det være godt, at få en frisk og ny hjemmeside sat op!

Når du skal opgradere og om-designe din hjemmeside, så bør du først sætte dig ned og kigge den igennem. Find ud af, hvad fungerer og hvad ikke fungerer, og noter det på et eksternt dokument, digitalt eller fysisk.

Derefter skal du tænke på, hvordan din side skal fremstå; moderne, hyggelig, retro, landlig? Det er nemlig ikke helt lige meget, hvordan du sætter hjemmesiden op.

Image

Hvis din restaurant er hip og moderne, så bør din hjemmeside være enkel og minimalistisk – i hvert fald følge eksisterende trends. Lige linjer og simple beskrivelser, der fortæller det mest nødvendige, er alt, du virkelig har brug for.

Det modsatte gør sig gældende, hvis din restaurant er landlig og intim. Så gør det ikke noget, hvis der er lidt krumspring og kruseduller på din hjemmeside – selvom den selvfølgelig stadig skal være overskuelig!

Gæster

Godt design

Det kan være rigtig svært at designe en hjemmeside, og endnu sværere at se bort fra det, der var, og lave en ny. Du kan eventuelt hyre en professionel, eller du kan høre om der er nogen i dit netværk, der kan hjælpe dig.

Sidst skal du altid huske på de to vigtigste ting: For det første er det din hjemmeside og din restaurant, så det er din vision, der skal komme frem på websitet. Men for det andet, så skal den være overskuelig og intuitiv for kunder af alle aldre. En hjemmeside er delvist for restaurantens skyld, men primært for dine gæster.