cdas1

Har du en webshop, trænger den måske til et frisk pust – et såkaldt redesign. Simpelt sagt betyder dette, at du giver din webshop eller hjemmeside et nyt look. Måske ændrer du dit logo, billeder, tekst eller lignende. Det handler nemlig om at finde det, der får de besøgende til at blive.

Google

Få flere besøgende i din webshop med Google Adwords

Føler du, at du ikke får nok besøgende i din webshop? Så er det måske på tide, at du prøver noget nyt. Mange bruger Google Adwords, da dette får din webshop højere op på Google. Sælger du eksempelvis sportsudstyr, vil folk hurtigere finde din side, hvis de søger efter ordet sportsudstyr i Google. Lær meget mere om Google Adwords. Det er en ganske simpel metode, der ofte har gode resultater. Hvis din webshop mangler noget, skal du dog ligeledes fokusere på dette.

Det er nemlig her, at et redesign er super vigtigt. For Google Adwords er jo ikke gratis. Hvis folk hurtigt finder din webshop, men synes, at den er kedelig, er det et problem. Så er der ikke meget ved at betale for Adwords. En god forside er altid vigtigt. For det er jo det første, de besøgende ser. Fanger dette opmærksomheden, er det altså en god start. Samtidig er det fedt, hvis det er nemt at navigere på din side. For så snart folk ikke kan finde rundt, finder de en ny side. Det er altså med at være opmærksom på alt. Både store og små ting, der kan give en bedre oplevelse.

notebog laptop

Hvis du selv lærer at arbejde på din hjemmeside, slipper du for at betale

Ofte når folk vælger at få ordnet noget på deres hjemmeside eller webshop, betaler de sig fra det. Men lærer du selv at gøre det, er der penge at spare. Og det er jo altid lækkert. Især hvis du ofte vil have lavet ændringer. Men for at spare penge, skal du investere en del tid. Så det er lige med at gøre det op med dig selv. 

Én god ting ved selv at lære det, er at det er tiden værd i længden. For så behøver du ikke at bruge tid på at finde folk, der kan klare det. Samtidig skal du heller ikke forklare noget til nogle. Du udfører  bare dine egne ideer. Har du ikke tiden, er det dog også helt fint at finde nogle, der har. Så ved du da også, at det bliver gjort ordentligt. Der er nemlig rigtig mange mennesker, der er eksperter i at skabe flotte hjemmesider. Så det er bare med at kontakte dem, får du nogle sinde brug for det. Selvom du skal betale dig fra det, er det måske pengene værd. Får du mange flere besøgende ud af dine penge, er det jo ganske udmærket.