cdas1

Når man er selvstændig og har arbejdsplads derhjemme er der både mange fordele og ulemper. Men uanset hvilke fordele og ulemper der er ved, at have sin arbejdsplads der hjemme, så er der nogle ting som man bare skal have styr på. De ting vil du kunne læse om her, så du undgår katastrofer i din virksomhed. 

plan over webdesign

Sørg for at have godt styr på elinstallationerne i dit hus 

En elektrisk brand er virkelig farlig, fordi det kan gå voldsomt hurtigt. Det kan for eksempel være, hvis der slår et lyn ned og dit hpfi relæ ikke slår fra så kan du faktisk risikere, at der går ild i dit hus. 

Derfor er det virkelig vigtigt at din el-tavle, dit hpfi relæ og dine elinstallationer er i orden når du arbejder hjemmefra. Dette er både for at sikre dig selv, dit hus men også dit firma. Det kan nemlig være katastrofalt, hvis hele dit varelager brænder ned og går tabt. 

Sæt dig godt ind i seo og webdesign 

Når du har styr på sikkerheden i dit hjem, så er det næst vigtigste at blive fundet online – specielt når du driver en webshop. Derfor bør du være ekstra opmærksom på brugervenligheden på din webshop, det SEO arbejde der ligger bag din webshop og hele dit webdesign. 

Dette er nemlig alle faktorer der har stor betydning for, hvor godt din virksomhed klare sig online. Når man driver en webshop er det uhyre vigtigt, at man kan konkurrer på både det tekniske såsom seo og webdesign samt service. Er du ikke selv en haj til det tekniske, så findes der masser af konsulenter der hellere end gerne vil hjælpe dig med lige det problem som du står med. 

graf over seo

Husk at holde fri også 

Når man arbejder hjemmefra så kan man have tendens til, at glemme at holde fri. For når man er selvstændig er der altid noget at lave og arbejdet ligger jo lige ved hånden. Men det er vigtigt at du også husker, at holde fri og bruge tid sammen med din familie. 

Hvis ikke du gør det så kan du risikere, at du løber død i dit arbejde eller simpelthen går ned med stress. Sørg derfor altid for at huske på, at give dig selv lov til også at holde fri, selvom du har mere arbejde som du kan tage dig af.