cdas1

Webdesignere kender det alt for godt, for uanset hvilken slags designer man er, så er det simpelthen ikke altid, at man kommer til at have lige meget arbejde.

Uanset om det er på konsulentbasis eller fordi, at man er selvstændig, så er det at designe hjemmesider noget, som mange har brug for – men det kommer i bølger. Pludseligt er der mange selvstændigt erhvervsdrivende, som skal have en hånd med, og pludseligt har alle lært at designe selv.

Derfor kan det være en god idé at have nogle ting i baglommen til når arbejdet er begrænset. Som hvad? Det kan du læse om nedenfor!

Husk din fagforening

Først og fremmest er bare generelt vigtigt at være med i en fagforening. Der er mange fagforeninger derude, men de har alle sammen til formål at varetage dine interesser, så du får de bedste arbejdsforhold.

Men i dag er der mere end som så. Kunne det ikke være smart at tage et kursus i jobsamtaler, få taget nogle smarte fotos til dit CV eller måske bare komme til arrangementer, hvor du kan ”networke” med dine kollegaer? Dette er fantastiske måder at bruge tiden på, fordi der kommer noget konstruktivt ud af det samtidig med, at du får brugt tiden.

kontor

Lær dig selv nye evner

Når det kommer til design og udvikling af hjemmesider, så er der mange fantastiske aspekter – men måske er det største, hvor mange muligheder der er.

For der er simpelthen et helt væld af tilgange til at designe hjemmesider, og der er så mange værktøjer at bruge, at det kan gøre en helt svimmel.

Og det kan faktisk være rigtigt smart at sætte sig ind i nogle af disse. Hvis der skulle være lavvande på arbejdsfronten, så er det jo en fantastisk mulighed for at lære noget nyt. Først og fremmest, så kan det jo være, at du finder nogle af de evner frem, som mulige kunder efterspørger, og så kan der være arbejde igen.

Men samtidig er det også sundt bare at udvikle sig og se nye horisonter, især når det kommer til design, hvor mulighederne altid er åbne.

Spar bedre op

I måneder som december, så kan det være svært lige at få pengene til at gå helt op, hvis der ikke er så meget arbejde, som man ville ønske. Der er simpelthen både gaver, mad og fester, som skal håndteres, og den slags kræver kolde kontanter.

planlægning

Heldigvis er det ting så simple som at udnytte de tilbud, som du eksempelvis finder, når det er Black Friday. Eller det kan være noget som at ligge et bedre budget, for det er en god evne, og dette kan helt klart hjælpe med at spare op!

Fordyb dig i noget helt andet

Det kan lyde helt paradoksalt, men hvis du ikke nødvendigvis har brug for at tage mere arbejde, så er der faktisk god grund til at vælge at fordybe sig i noget helt andet.

Hvis du har en hobby såsom musik eller biler eller noget helt tredje, så er det nogle gange det, som skal til for at klargøre hjernen. For alt for tit, så tager vi jobbet med os rundt i hverdagen. Det gør, at vi ikke kan lade være med at tænke på det, og vi får svært ved at slappe af.

Ved at tage tankerne over på en hobby eller gøre noget så simpelt som at læse en god bog, så giver det plads til mindre stress. I en ellers så travl hverdag, så kan det være guld værd!