cdas1

I Danmark, og mange andre dele af verdenen, bruger vi utroligt mange timer på nettet hver eneste dag. Det gør vi igennem både vores smartphones og vores computere, og dem er der gerne flere af i hvert hjem. Allerede der bør man forstå, hvor meget designet af en hjemmeside betyder. Med så megen tid på nettet, så kan danskerne nå at falde over mange hjemmesider, men hvorfor er det lige, at deres design er så vigtigt?

Som forbrugere er vi hurtige til at dømme

Vi ved alle sammen, hvor lidt der skal til, før vi vælger eller fravælger et produkt eller en service. Tænk bare nede i supermarkedet – vi tager tit det produkt, som vi er vant til, men udseendet på alt fra dressing til klude er bare med til at påvirke os.

Det er ikke svært at tage en beslutning som dansk forbruger. Så hvis din hjemmeside måske ikke lige appellerer til vores smag, så er det ligesom kun én udvej. For mange vil det være simpelthen at vælge en udbyder af en service. Det kan lyde barskt, men det er sjældent vi vælger et produkt kun baseret på, hvad det kan – tit skal vi overtales på flere punkter.
En smart opsat side, som er lettilgængelig for forbrugeren, er altså med til at holde os interesserede og gør, at vi ikke bare klikker væk med det samme!

webdesign_redesign

Vil du gerne ses på Google?

Google er den største platform til at finde ting på nettet overhovedet. Langt de fleste af os bruger som instinkt Google, og navnet er allerede i det danske ordforråd som synonym for at søge på ting.Men hvad betyder det så for webdesign? Jo designet og opbygningen af en hjemmeside er faktisk med til at spille en rolle i en sides placering i søgeresultaterne.

For eksempel er ”responsivt webdesign” i dag blevet vigtigt. Det betyder, at hjemmesiden tilpasser sig enheden. For eksempel er hjemmesider, som har en mobilversion meget mere tilbøjelige til at være langt fremme i Googles søgeresultater.
Det er fordi, at firmaet ikke er neutralt, men prøver at give personen, som søger, de bedste resultater. Godt hjemmesidedesign flytter en hjemmeside op i søgeresultaterne – og gør, at flere mennesker har chancen for at klikke på den.

Modstanderne gør det allerede

Selv hvis de ovenstående grunde, som kun er nogle få, ikke overbeviser dig om, at godt webdesign er vigtigt, så kan det måske hjælpe at høre, at konkurrenterne allerede gør det.Jo større man bliver, jo flere penge har man at bruge på eksempelvis ens tilstedeværelse online. Netop derfor er der rigtigt mange potentielle konkurrenter, som allerede nu poster penge i dette.

webdesign_redesign

Derfor er det enormt vigtigt, at du ikke falder bag vognen her. I en verden, hvor digitaliseringen sker enormt hurtigt, og hvor vi hele tiden udvikler teknologier, så er det at falde bagud næsten det samme som en dødsdom. Det skal du selvfølgeligt prøve at undgå. Med godt webdesign, så er du sikker på, at du har dækket flere baser, og at du lettere kan komme i kontakt med dit publikum!