cdas1

Alle mennesker vil gerne udrette noget i deres liv, uanset hvor stort eller småt, det end måtte være. Nogle folk vil gerne kunne udgive noget, som de selv har lavet, og som folk godt kan lide. En ting, som mange godt kan lide at lægge ud på nettet, er blogindlæg, artikler, hjemmesider og mere, som kan give dem besøgende læsere. Har du ofte gået og drømt om at være en af disse personer, der udgiver din egen hjemmeside? Hvis du gerne vil lære at designe en webside, der kan tiltrække en masse besøgende, så kommer der her et par tips og tricks til, hvordan du kan gøre din hjemmeside ekstra attraktiv. 

Webdesign_macbook

Tips og tricks til at gøre dit webdesign mere attraktivt

  • Noget af det første, du skal overveje, når du laver en hjemmeside, er, hvem du gerne vil række ud til. Vil du for eksempel gerne række ud til unge, voksne eller ældre? Få en masse artikler op på din side, som er aktuelle, relevante og spændende for dine læsere. 
  • Gør dine tekster letlæselige og mobilvenlige. Mange folk vil helst ikke bruge så lang tid på at læse, fordi de måske bare læser dine artikler på farten. Derfor skal du også gøre artiklerne mobilvenlige, som vil sige, at du ikke skal have for mange linjer i et enkelt afsnit. Del dine artikler op i små afsnit med deloverskrifter, så det er lettere både at læse på mobilen og på farten.
  • Udvælg nogle artikler, som skal fremhæves på din forside. Når du vælger, så husk på det første råd med at finde ud af hvilken aldersgruppe, du regner med, at din fanbase har. Prøv så at se gennem deres øjne og vælg nogle artikler, der har betydning for dem, og som de synes er spændende.
  • Prøv at lave noget reklame ved at linke til andre hjemmesider på din webside. På den måde kan du få flere læsere til din side, fordi de måske bliver interesserede i de forskellige annoncer. 

Link til andre hjemmesider

En af de sider, du kunne prøve at linke til, kunne være til en hjemmeside, der omhandler rynkebehandling Vejle. Denne side kan også være god til at tiltrække nogle ældre læsere, fordi de måske ser annoncen på din side, og gerne vil have lavet en behandling til at gøre deres hud strammere. Når de ser annoncen fra din side, er der en større chance for, at de får lyst til at læse mere på din side, fordi annoncen tiltrak dem.

Computer

Et sidste godt råd med på vejen

Et sidste godt råd du kan få med i dine overvejelser er, at du ikke skal være bange for at prøve at springe ud i det! Vær heller ikke bange for at lave et par fejl undervejs, for hvis du aldrig laver fejl, kommer du aldrig til at lære af dem! Hvis du følger disse råd, skal du nok få en pæn hjemmeside, som vil trække læsere til.