cdas1

Det er en god ide at prøve at vise, hvilket arbejdsmiljø der findes i virksomheden frem på din hjemmeside. Hvorfor? Fordi du dermed vil gøre din virksomhed til en langt mere tiltrækkende arbejdsplads for nye potentielle arbejdere. Og samtidig sætter mange kunder pris på at lægge deres penge ved en virksomhed, som går op i arbejdernes velfærd.

Læs med her for at få nogle gode ideer hvordan du lader arbejdsmiljøet i virksomheden skinne igennem på din hjemmeside – det er nemlig meget vigtigt! 

Arbejdsmiljø

Del de sociale begivenheder blandt de ansatte

Har i en rigtig god tradition med at holde jule- og påskefrokoster på arbejdspladsen? Så er det så absolut noget der bør deles på din hjemmeside!

Det er altid noget der er rart at se for nye potentielle ansatte. Det kan virke utroligt intimiderende at sende en ansøgning afsted, hvis man gerne vil have job i en bestemt virksomhed. Først og fremmest er man jo bange for at blive afvist. Men samtidig kan man bekymre sig om, hvorvidt man overhovedet gerne vil have arbejde i denne virksomhed. For hvordan er arbejdsmiljøet lige?

Du kan lettet nogle af disse bekymringer ved den potentielle ansøger ved at vise de sociale sider frem på din virksomhed. Du kan endda dele det, hvis I for nylig har haft en stor social begivenhed i firmaet.

Dette er også med til at give din virksomhed et meget mere menneskelig glans, som mange potentielle kunder sætter pris på. De fleste kan godt lide at vide hvem det er der laver deres ting eller tilbyder en service. Og de kan også godt lide at vide, at disse arbejdere har gode arbejdsforhold 

Snak om hvilke bonusser der findes på arbejdet

Snak også gerne lidt om hvilke bonusser der findes, når man er arbejder i din virksomhed. Giver du for eksempel gavekurve ud til alle dine ansatte, som takkegaver når det bliver jul? Det må du gerne snakke om på hjemmesiden!

På denne måde viser du igen overfor nye potentielle ansøgere – samt kunder – at du går op i at behandle dine ansatte positivt. Og det er kun en god ting at vise som firma. 

Julefrokost

Billeder, billeder, billeder

Sæt billede på dine ansatte ved for eksempel at dele et profilbillede af dem hver især eller ved at dele (pæne) billeder fra de sociale arrangementer i har sammen. Dette er igen med til at gøre din virksomhed mere menneskeligt og vil generelt afspejle positivt på dit firmas image. 

Der er ikke noget bedre end nogle gode billeder af smilende arbejder, som er med til at sætte dit firma i et godt lys. 

Søg naturligvis tilladelse af dine arbejdere før du deler sådanne billeder. Spørg dem om de gerne vil vises frem på hjemmesiden.