cdas1

Det der med hjemmeside kan være lidt en labyrint at finde rundt. Hvis du er iværksætter, så ved du helt sikkert godt, hvor vigtigt det kan være at have en lækker hjemmeside, som bare kører. Men det er ikke altid så ligetil! Som entreprenør har du med garanti hundrede andre ting i gang. Derfor kan du nok ikke lige tage dig tid til at kode en webside, og det er da, hvis du overhovedet kan programmere.

Derfor kan der være en stor fordel i at hyre et webdesign firma, som kan hjælpe dig på rette vej med dit projekt. Her er nogle gode ting at tænke over, når du skal vælge en partner til webdesign.

Tid er penge – så bed om estimater på begge

Selvom designere af hjemmesider ikke er traditionelle håndværkere, så har de én ting til fælles. De kan tit give estimater og tilbud på netop dit projekt. Dette er enormt vigtigt, fordi det giver dig en indsigt i et projekts forløb. Hvis du ved, hvor lang tid det cirka bør tage, så kan du planlægge derefter.

webdesign

Med en estimeret pris, så kan du samtidig sørge for ikke at blive overrasket, men derimod have nok penge til det hele.

Hvad får du i pakken?

Det er ikke altid lige let at vide, hvad der egentligt følger med i sådan en opgave for ”webdesign”. Der er dog nogle ting, som du måske finder, og som du bør tænke over.

Først og fremmest får du altid selve designet på hjemmesiden – det egentlige udseende, som brugerne kommer til at møde, når de går ind på siden. Dette udseende er dog sjældent særligt meget værd, hvis det ikke også bliver kodet. Medmindre du vil kode det selv, så sørg for, at udvikling og implementering af designet er inkluderet i tiden og i prisen.
Hvad med andre services? SEO, som hjælper dig med at opnå bedre resultater på Google, er vigtigt, men ikke alle bureauer tilbyder at hjælpe dig med det.

Det samme gælder for indholdet. Nogle webdesign firmaer vil gladelig tilbyde en strategi for, hvad du skal ligge på hjemmesiden. For nogle er dette en fantastisk idé, mens andre gerne vil klare de forskellige aspekter af opretholdelsen selv. Sørg dog for at sætte dig ind i, hvad du får, så du ikke får en træls overraskelse hen ad vejen!

Lær projektholdet at kende

En af de smarteste ting, som du kan gøre, er at lære det hold, som skal lave dit webdesign at kende. Hvorfor? Det er fordi, det handler om at have en god personlig kemi! Du har nogle ambitioner og drømme med og om din hjemmesider, og designholdet skal så hjælpe dig med at implementere disse.

webdesign

I et godt webdesign bureau, så vil det være let for dig at snakke med de forskellige designere, som indgår i projektet. Så kan du på let vis fortæller om både dine forventninger, men også dine bekymringer. Du bør her også holde i mente, at nogle firmaer vælger at outsource arbejdet til andre. Sørg her for, at du finder ud af dette – det er sjældent en stor fordel for dig.