cdas1

Har du problemer med hovedpine og spændinger i hverdagen? Som webdesigner kan man nemt få spændinger i nakken og hovedet, det er et problem som mange er ude for. Hvis du skærer tænder, er det et reelt problem som kan brede sig. Spændingerne fra at skære tænder kan sætte sig i hoved, nakke, ører og tænder. Det kan en bideskinne hjælpe dig af med. Der er mange muligheder.

Hvad er en bideskinne?

En bideskinne er en skinne af et plastmateriale der placeres mellem tænder, så du undgår at skære tænder. Den er designet så den løser præcis dette problem. Det er heldigvis et problem der kan løses nemt. Det er særdeles vigtigt du får gjort noget ved problemet. Ellers kan du være udsat for mange forskellige gener som er forbundet med din skæren tænder.

Din hovedpine fra spændinger og smerter kan stamme fra at du skærer tænder. Du kan få ubehhag ved kæberne og i nogle tilfælde også smerter i ørene. Med bideskinnen aflaster du musklerne i kæberegionen og formindsker på den måde biddets tryk. Med en bideskinne undgår du ikke at du skærer tænder, men du undgår at dine tænder tager yderligere skade af det.

muskel_smerter_bide_skinne

De fleste brugere anvender den om natten, fordi det er her de fleste oplever problemet mest. Ofte er det ikke noget folk ved de gør og derfor er det også svært at gøre noget ved problemet. Det er også muligt at anvende skinnen om dagen. Du kan eventuelt bruge den i din hverdag når du kører bil eller er hjemme hos dig selv.

Hvilke spændinger oplever du som webdesigner?

Når du laver webdesigns eller andre computerrelaterede opgaver oplever du ofte spændinger i nakke og hoved. Hovedpine og spændinger specielt om morgenen kan stamme fra at du bider hårdt sammen eller skærer tænder. Du kan også opleve smerter i kæben, ørene eller over kindbenet.

Du kan også føle dig utilpas, svimmel og træt. Men det kan være skært at afgøre om smerterne stammer fra du skærer tænder. Et symptom som ikke kan forveksles, er til gengæld slitage på dine tænder. Et andet symptom, som næppe er til at tage fejl af, er knæklyde fra kæbepartiet.

muskel_smerter_bide_skinne

Hvad kan du gøre, hvis du mener du skærer tænder?

Har du de nævnte problemer og mener det skyldes at du skærer tænder. Hvis du er i Tvivl kan du få en vurdering af din tandlæge. Det er normalt ikke muligt at stoppe med det selv om du ved det, fordi det ofte er en ubevidst handling. De fleste oplever også at det sker mest om natten. Efter det kan du købe en bideskinne her https://skinne.dk. Der kan være forskellige prisklasser og kvaliteter. Bideskinnen vil afhjælpe dine smerter ganske enkelt. Der kan være forskellige hårdheder på skinnerne.

Der er skinner der er lavet af både hård og blød plast. Hvis du tit skærer tænder, anbefales en hårdere skinne. Hvis du derimod har flere problemer med at du bider tænderne hårdt sammen, er en blødere skinne bedre til dig. Det vil dog ofte være den hårde skinne der anbefales, da den er mere holdbar. Med en bideskinne vil du mærke smerterne forsvinder over tid.