cdas1

Google er ikke bare endnu en søgemaskine i rækken. Google er uden sammenligning den største og mest populære søgemaskine i verden, hvilket naturligvis forpligter. Via denne populære søgemaskine kan du ikke kun søge efter spil, film, viden og nyheder. Det er også muligt at benytte søgemaskinen til prissammenligning. Det er faktisk en mulighed, som flere og flere forbrugere benytter sig af. Er du også interesseret i at spare penge, så er det for tidligt at forlade siden.

Sammenlign dig vej til de bedste online handler

 

Der er mange fordele ved at handle på nettet. Udvalget er stort, sikkerheden er høj, det kan gøres på alle tidspunkter af døgnet, det er afslappende osv. Du kan helt sikkert komme på endnu flere gode grunde til at shoppe online. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at man ikke er sikret en god handel, blot fordi man vælger at handle hos en online forhandler. Er du ikke opmærksom og tålmodig, så risikerer du nemlig at begå en meget udbredt fejl; at betale for meget for en vare.

google

De færreste forbrugere bruger tid på at sammenligne priser på mælk, smør og frugt. Det forholder sig dog anderledes med dyrere produkter som mærketøj, elektronik, møbler og hvidevarer. Her er det nemlig meget almindeligt at foretage grundige prissammenligninger.

Find det på Google

 

Du kan for eksempel sammenligne priser på iPhone 8 ved at skrive følgende i Googles søgefelt:

 

  • iPhone 8 priser
  • Priser på iPhone 8
  • iPhone 8 forhandleroversigt

 

Få mere viden og inspiration til at sammenligne priser her: https://www.googlerne.dk/

Det betaler sig at være tilbudsjæger

Man kan mene, hvad man vil om tilbudsjægere. De bruger oceaner af tid på at jagte gode tilbud og venter gerne en måned eller to med at købe den givne vare, hvis den nuværende pris ikke er tilfredsstillende. Det kan måske lyde skørt, men faktum er, at det tit og ofte betaler sig at være tilbudsjæger. Står der for eksempel en ny iPhone 8 på ønskelisten, så er det ikke usandsynligt, at du kan spare 10-20 % på enheden ved at jagte tilbud.

Der findes ikke noget værre end at indse, at man har betalt overpris for en vare. Desværre indser man det typisk først, når det er for sent. Af følgende grund anbefaler vi dig at bruge tid på at sammenligne priser. Derudover skal du ikke tøve med at benytte dig af din 14 dages fortrydelsesret, hvis du er så heldig at finde en billigere forhandler. Du kan via forbrug.dk blive klogere på dine rettigheder.