cdas1

Har du allerede en blog, eller overvejer du at få en? Så er det sådan set ikke så svært at få lavet sådan en. Du kan enten skabe den selv, hvis dine it-skills rækker, eller du kan hyre en professionel til at sætte den op for dig. Når først din side er sat op, så er den lige til at gå til, og du kan begynde at skrive på den.

Temamæssigt kan din blog handle om hvad som helst. Du kan skrive om lige det, som du har lyst til. Det kan være om noget, som kun en snæver kreds deler din interesse for, eller det kan være om et tema, som en stor del af menneskeheden kan have en interesse i.

Alle de timer, du bruger på at forfatte indlæg til din blog, er et arbejde, som du ikke får løn for. Du kan enten betragte det som at have en hobby, eller du kan vælge at arbejde på at kunne tjene penge på din blog.

Din egen blog

Hvordan kan en blog give penge?

At have en blog er ikke noget, der i sig selv kaster nogen fortjeneste af sig. Du kan skrive op ad døre og ned ad stolper, uden at du nogensinde kommer til at tjene en krone på dine anstrengelser. Det kan være helt fint for mange blogejere, men vil du gerne prøve at tjene penge på din blog, så er der flere muligheder for det.

Det kræver noget ekstra arbejde ud over at skrive blogindlæg, hvis du skal tjene noget på din blog. Du har desuden størst chancer for at tjene fornuftige penge, hvis du har mange følgere. Men det kan faktisk godt lade sig gøre at tjene penge på at have en blog.

Netværk

Hvad kan du tjene penge på?

Der er, som sagt, flere måder, du kan tjene penge på din blog på. Du kan for eksempel tilbyde nogle andre bloggere eller nogle relevante firmaer, at de kan have en reklame på din blog. Du kan også lave nogle affiliate aftaler med nogle relevante firmaer, andre bloggere eller ejere af en hjemmeside.

Sådan en aftale kan være ensidig eller tosidig. Det går i sin korthed ud på, at man på sin site har et link til en anden site. Den øgede trafik, der gerne skulle komme ud af det, er attraktiv for begge parter. Derfor er mange interesseret i at lave sådan en aftale.

Det kan så være forskelligt, hvordan den endelige aftale kommer til at blive, men den kan være rentabel for begge parter. Læs gerne mere om, hvordan du kan tjene penge på din blog. Der er mange gode tips at hente. 

Affiliate marketing er ret stort, så du kan nok få noget positivt ud af at være med på at få lavet sådan nogle aftaler.

Det kræver noget ekstra arbejde af dig, når du skal promovere dig selv, blive mere synlig, lave diverse aftaler og så videre. Er du parat til at yde det, så vil du nok blive belønnet for det med tiden.