cdas1

Hvis man har en blog, så er man som regel også meget interesseret i at drive så mange læsere til den som overhovedet muligt. Men hvordan gør man egentlig lige dette? Det er noget vi vil forsøge at besvare i denne artikel. 

I det følgende kan du finde nogle gode råd til, hvordan du kan drive flere læsere til siden. Læs med her hvis det er noget der har relevans for dig.

Skrive for blog

Vid hvem du skriver til

Det er først og fremmest vigtigt at vide præcis hvem det er du skriver til. Du bør meget gerne have en ideel læser i tankerne, når du forfatter dine artikler og anden information på siden. På den måde er det meget nemmere at brede den ud til de rette folk. 

Hvis du for eksempel har en passion for alkohol og især gin, så er det netop folk af samme interesse, som du skal have fat i. Hvad er gin?, kan være et af de spørgsmål som du forsøger at besvare på din blog. Hvordan den bliver produceret, kan være en anden, samt hvad forskellen egentlig er på mærkerne, når det kommer til stykket. 

Eller måske vil du gerne dele dit liv som forældre med andre og uddele gode råd om, hvordan du tackler de små problemer i hverdagen? Det kan også være en interessant blog for andre at læse – hvis de altså selv har børn eller gerne vil have det i den nære fremtid. 

At vide hvem du skriver til kan være en god måde at etablere en rød tråd gennem alle dine artikler. Og på den måde højner det kvaliteten af din blog. 

 Blogging

Synlighed gennem SEO arbejde og sociale medier

Hvis du endnu ikke har så mange læsere, så er det vigtigt at skabe mere synlighed omkring sig selv. Man kan gøre dette på flere forskellige måder. Du kan blandt andet tage de sociale medier i brug. Det er en meget god måde, hvormed man dele de artikler, som man går og forfatter. Ens netværk er som regel ens første læserskare, hvorefter den langsomt vil vokse sig større. 

Men det er også vigtigt at have stor fokus på seo-arbejdet, hvis du gerne vil have flere læsere til bloggen. Dette er en mere organisk måde, hvormed man lokker læsere til bloggen. 

Du kan lære meget mere om seo-arbejde på nettet. Her kan du finde op til flere artikler og kurser om emnet. Det er dog vigtigt at pointere, at godt seo-.arbejde kan tage lang tid om at etablere. Det er derfor at man ofte også hyre folk til at klare denne del af blog-arbejdet for en.