cdas1

Sundhed er noget der optager de fleste danskere nu om dage og det er derfor nærliggende at starte en blog omkring netop det emne. Går du selv rigtig meget op i sundhed og helse? Jamen, så prøv da at starte en blog omkring det! Dyk ned i emnet og bliv en del af det rigtig store forum, hvor der snakkes om sundhed. 

Her kan du finde rigtig mange gode råd til præcis hvad det er du ville kunne skrive om indenfor sundhed og hvorfor det kunne være en god ide for dig at begynde. 

gammel

Mange måder at være sund på

I dag har vi fundet ud af at der er rigtig mange forskellige måder at være sund på og helt præcist hvad ’sundhed’ er, er skam også meget forskelligt alt efter hvem det er du spørger.

 Snakker vi for eksempel om fysisk sundhed eller mental sundhed? Spiller stress en faktor, når vi snakker sundhed, eller er du sund nok, når du kan løbe dig en lang tur på fem kilometer? Skal du spise fuldstændig grønt og vegansk eller er det okay at få noget rødt kød indenbords nu og da? Svaret vil veksle ret meget alt efter hvem det er du spørger. 

De fleste vil dog være enige i, at du kan anses for at være rigtig sund, hvis du kan formå at blive gammel i eget hus. Hvis du har opnået det og du kun har smilerynker, der kigger tilbage på dig i spejlet – ja, så er du ska kommet meget langt i livet. 

Mange måder at motionere

Lige så mange måder som der er at være sund på, lige så mange måder er der at motionere på. Motion det er sundt, men helt præcist hvordan skal man anskaffe sig den for form for motion? Også det vil der være ret så mange forskellige meninger omkring alt efter hvem det er du spørger. 

Nogen mennesker sværger på den daglige løbetør, imens andre vil sige at det er godt nok hvis man tager trapperne op på vej op til kontoret på 5. sal. 

Mange andre motionsmuligheder er dog dukket frem på markedet de senere på år og ting som yoga, dans og zumba er blevet langt mere populære at lave, end det var førhen. Motion er sjældent noget nogen af os egentlig bryder os om. Det er ret ubehageligt, imens man er i gang med det og måske er det lige præcis derfor, at folk i de senere par år har haft så stor fokus på, at det faktisk skal være sjovt at motionere også. 

Vegetar

Del personlige erfaringer

Det der gør en blog helt unik og sjov at læse for dine læsere er, at du deler nogle personlige erfaringer. Du har men garanti et helt arsenal af erfaringer, minder og erindringer om helse, sundhed og kost. Fyr da dem af imens du snakker om alle de gode muligheder, man har for at være sund i dag. 

Det føles langt mere spændende at sidde og læse omkring et menneske, som egentlig har gennemlevet rigtig mange af de ting, som man sidder og skriver om. På den måde bliver bloggen en smule mere troværdig.

Har du kæmpet i mange år med din vægt? Eller har du nogensinde haft dårlig selvtillid, fordi du ikke kunne ligeså meget som alle de andre i motionscentret? Har du af og til haft dårlig samvittighed, når du ikke kunne leve op til idealet af en kur eller når du bare kom til at spise lidt for meget sukker en fredag aften? Del de minder og følelser med dine læsere på din blog og du vil hurtigt se en positiv reaktion fra dem, som vælger at følge dig på bloggen.