cdas1

I dag er vi mange med en drøm om at sige vores 9-16 job op og gå derhjemme. Her vil vi være sammen med vores familier og passe hus og have. Men det er langt de færreste, der kan få sådan en hverdag til at køre rundt økonomisk.

Vi viser sig her én måde, hvorpå du kan komme til at tjene penge på det, du elsker at lave, og hvordan du kan gøre det hele hjemmefra ved at starte din egen blog. Her kan du dele ud af dine egen personlige oplevelser med at sige dit job op og dine tips og tricks til for eksempel haven.

Personlige blogs vinder

Overvejer du at starte en blog, så viser statistikker, at personlige blogs er mest populære. Med det ikke sagt, at det ikke også kan være en haveblog. Du kan nemlig kombinere de to ved at fortælle dine læsere omkring udviklingen af din egen have år efter år. Hvis du netop har sagt dit job op og er flyttet ud på landet med et nyt have- og husprojekt, så er der sikkert mange, der også gerne vil høre om det.

Selv om det selvfølgelig er bedst at starte en blog, fordi man har lyst til det, så er det altid rart, når der er nogen, der gider at læse med. Og skal du tjene penge på det i sidste ende, så skal du have læsere.

frugt

Hvordan kan man tjene penge på en blog?

Der er forskellige måder at tjene penge på blogs. Blandt andet kan du have reklamer på hjemmeside, hvilket kan give dig en mindre sum om måneden, afhængig af hvor mange læsere du har.

Den bedste måde er dog, hvis du kan få nogle sponsorerede blogindlæg ud i verden. Her er det typisk et firma, der har kontaktet dig, fordi de gerne vil have, at du skal gøre reklame for dem. Det kunne for eksempel være et firma for æbletræer. I dit blogindlæg og æbletræer ville du så henvise til firmaets hjemmeside og derved give dem flere besøgende. Det kan du for eksempel gøre ved at skrive: For mere information læs her.

Hvor lang tid går der, før man kan tjene penge på sin blog?

Typisk skal man regne med, at der kan gå nogle år, før man bliver kontaktet af sponsorer, og mange når der inden at opgive deres blog. Men holder du ved, fordi du elsker det, så vil der forhåbentlig også komme flere og flere læsere til din blog og dermed også flere og flere sponsorater.

For at få din blog ud i diverse fora er det en god idé at undersøge ting så som SEO og linkbuilding. Disse ting kan hjælpe dig med at få dine indlæg ud til læsere, der har lyst til at læse mere.

penge_i_jorden_