cdas1

Er du vild med det nordiske udtryk, når det kommer til at shoppe tøj på nettet? Og vil du samtidig gerne støtte de danske designvirksomheder? Så kunne dit valg meget nemt falde på Soya Concept, der også satser på bæredygtige materialer.

Du kan således shoppe dit nye Soya tøj med lidt ekstra god samvittighed.

Modetøj med nordisk designprofil

Hvad karakteriserer Soya tøj?


Soya tøjet bliver produceret af bæredygtige materialer såsom bæredygtig viskose, organisk bomuld og genanvendt polyester. Filosofien bag Soya Concept er at gøre det nemmere for dig at træffe bæredygtige valg – uden at du skal gå på kompromis med det smarte design. Fokuspunktet er modetøj til de kvinder, der er ekstra prisbevidste, men som stadig gerne vil have en rigtig god kvalitet.

Soya Concept har som designvirksomhed bevidst valgt at have en ret afslappet tilgang til mode, hvor kollektionerne mikser nordiske designtraditioner med det internationale twist. Det resulterer bl.a. i nogle ret unikke signaturprints, så dit Soya tøj aldrig bare blender ind i mængden. Det gode er også, at du kan få en bred vifte af forskellige beklædningsgenstande, uanset om du har det bedst i et par bukser og en skjorte – eller er den meget feminine kjolepige, der ønsker at understrege din kvindelighed på sofistikeret vis.

Kollektionerne tager desuden højde for, at kvindekroppen kan have mange forskellige silhuetter. Du kan derfor både finde den mere firkantede pasform såvel som de slim bukser, der fremhæver den sportstrænede krop.

Køb dit tøj online

Hvorfor shoppe tøjet online?


Soya Concept sælger deres tøj såvel online som i udvalgte fysiske butikker. Bor du ikke tæt på en forhandler, er det en god idé at få shoppet Soya tøjet online. Her bestemmer du i øvrigt også helt selv, hvornår du har lyst til at gøre et par gode online køb. Måske har du bedst tid, når børnene er puttet. Eller måske foretrækker du at sidde med en varm kop morgenkaffe og give dig god tid til at undersøge de forskellige muligheder.

Soya Concept giver både en grundig gennemgang af størrelserne på de enkelte beklædningsgenstande og en mere almen størrelsesguide, så du har en bedre chance for at vurdere de forskellige størrelsesangivelser. Du får desuden også tilbudt gode leveringsvilkår på hjemmesiden, såsom gratis retur. Det er derfor super nemt at ombytte til andre størrelser, hvis du ikke føler dig helt tilpas med den oprindelige vare.

Så tag et ekstra kig på garderobeskabet. Er det tid til en ny jumpsuit til årets køligere dage, en feminin bluse til fødselsdagsselskabet eller et par smarte hverdagsjeans?