cdas1

Dit kontor er dine kunders og samarbejdspartneres første indtryk af din virksomhed. Det skal helst spille og afspejle firmaet.
Er der fliser udenfor kontoret, skal de f.eks. ligge helt rigtigt. Derfor er det en god idé at vælge en fagligt stærk og dygtig brolægger, der kan hjælpe med at lægge dine fliser. På Byggeexpert.dk kan du få tre helt uforpligtende tilbud og se præcis, hvilket der passer perfekt til dit projekt.

Her er der garanti for, at fliserne bliver lagt præcis, som de skal. Og hvis der mod forventning skulle opstå fejl, så tager firmaet sig naturligvis ansvaret og får udbedret det. Det samme kan du ikke gøre, hvis du vælger at lægge dine fliser helt selv. Hvis fliserne lægges korrekt, holder de gerne i over en 20-30 år. Ved at vælge de professionelle løsning får du både et flottere resultat, store kompetencer med projektet og stor erfaring fra brolæggere, der har gjort det et utal af gange før.

Råd til hvis du lægger dem selv

Hvis du alligevel hellere vil gøre arbejdet selv, så er der mange ting, du skal være bevidst om. Det er meget vigtigt, at man trin for trin følger de rette procedurer, for at fliserne bliver lagt fuldstændig korrekt. For det første skal du vælge den rigtige årstid at gøre det på. Du kan for eksempel ikke gøre det om vinteren, da du ikke kan lægge fliser i frostvejr. Så sørg for at planlæg din fliselægning i god tid og på den rigtige tid. Desuden er det en dårlig ide at gøre det i regnvejr, da stenene så kan risikere at forskubbe sig. Derfor skal du også lige holde øje med vejret, inden du går i gang med det store arbejde.

Desuden skal du have fjernet alle løse ting der, hvor fliserne skal lægges. For eksempel hvis der ligger gamle rester fra andre fliser, ukrudt, kviste eller rødder. Alt skal væk, så det ikke vokser op igennem fliserne efter et års tid. Det giver også nogle helt ideelle arbejdsforhold

Få tre tilbud helt gratis

Hvis du er interesseret i mere eller blot ønsker at høre mere, så kan du helt gratis få tre uforpligtende tilbud. Her er det vigtigt, at du kan beskrive opgaven i detaljer, så de har mulighed for at parre dig op med den helt rigtige brolægger. Det er let og enkelt. Man skal bare indsende sin opgave og beskrive kort og præcist, hvad opgaven går ud på. Derefter får man tre tilbud fra udvalgte leverandører og herfra kan man så vælge, hvad der passer bedst til ens behov, og hvilken pris man ønsker at gå med. På den måde slipper man altså selv for at finkæmme markedet for dygtige brolæggere.