cdas1

Går du og leger med tanken om måske at finde en ny arbejdsplads? Det kan skyldes mange forskellige ting – måske det er svært for dig at få logistikken til at gå op, hvis du pendler, og der samtidig er en familie, hobbyer og daglige gøremål, der skal passes. Så kan det være rart at kigge efter noget, der ligger lidt mere i nærområdet. Du kunne for eksempel overveje at se denne annonce fra Midtjysk El Center.

Der kan også være andre ting, der spiller ind, når man skal finde nyt job. Først og fremmest er det vigtigt, at du møder på job hver morgen med en følelse af, at du er glad for det, du laver. Har du prøvet at tænke efter hvad det egentlig er, der gør dig glad ved dit job? Er det kollegerne, det faglige, udfordringerne du får? Hvis der er noget af det, du ikke får udfyldt, kan det være, du higer ekstra meget efter at finde noget andet.

Se alle mulighederne

Det kan være svært at skabe sig overblik over de jobmuligheder, du egentlig har. Du kender garanteret allerede en del til dine egne kvalifikationer og har måske end uddannelse, der åbner nogle bestemte døre. Det gør automatisk jobsøgningen en anelse lettere. Det kan være en god idé at bruge en jobportal til at skabe sig overblik, så du kan se alt fra Midtjysk El Center eller andre positioner, der minder om.

Det gør også, at du bedre kan sammenligne med en position, du sidder i nu, så du kan vurdere, om du tænker, du vil få noget ud af at ansøge til de andre muligheder, der findes. Naturligvis kan man ikke sige alt ud fra et opslag, men så er det, man skal huske på, at selve jobsamtalen er en, der både fungerer som vurdering for din måske kommende arbejdsgiver – men også dig.