cdas1

Det kan være svært at få en højere placering på google og dermed få sin hjemmeside ud til flere mennesker. For at få en højere placering på google skal man vælge de ord, man bruger i sine artikler og tekster med omhu. For at få en bedre placering på blandt andet Google, Bing og Yahoo kan man arbejde med noget, der hedder SEO. Det kommer af ordet Search Engine Optimization, som på dansk hedder Søgemaskineoptimering.

Hvad er SEO?

SEO eller søgemaskineoptimering handler altså om arbejdet med de specifikke faktorer, som søgemaskinen holder øje med, når den skal rangere hjemmesider. Helt grundlæggende handler SEO om at analysere målgruppen til den enkelte hjemmeside. På den måde kan man finde ud af, hvad de søger på, og hvilke ord de bruger, når de skal søge i google. Rammer man målgruppen og de søgeord, som målgruppen bruger i deres søgning, er det med til at optimere hjemmesidens synlighed på nettet.

undersøge nettet

Søgeordene kan inkorporeres i både tekstindholdet, sidetitlen og metateksten. Hvis søgeordene bliver inkorporeret i tekstindholdet, er der god mulighed for at få en bedre rangering. Google vægter nemlig både tekstindhold, metatekst og sidetitel højt i rangeringen af hjemmesider.

Der er hjælp at hente

Det er muligt selv at optimere sin hjemmeside, men det kræver både en del tid og erfaring, før man mestrer det fuldstændigt. Man lærer ikke bare på en dag, hvordan man arbejder med SEO, og der findes ikke bare et program, der kan klare SEO for et firma. Det kan også være, at det er lidt uoverskueligt med alle de forskellige faktorer, der spiller ind på søgemaskinerne, og som så skal til at inkorporeres på hjemmesiden.

Der er dog hjælp at hente, for der findes mange firmaer og personer, der er sat ind i SEO. Mange af de forskellige firmaer har mange års erfaring med søgemaskineoptimering og kan derfor hjælpe til. De har styr på, hvordan søgeordene bliver inkorporeret på en naturlig og elegant måde, uden at det virker forceret. Med lidt hjælp kan den enkeltes hjemmeside blive optimeret og dermed blive langt mere synlig på nettet. Få mere information og læs med her.