cdas1

Hvis man gerne vil have en succesfuld hjemmeside eller blog, så er det vigtigt at man ved en masse om SEO og at man også er opdateret omkring alt det nyeste indenfor SEO-verdenen. Men hvordan holder man sig egentlig lige opdateret om det hele?

Her giver vi dig nogle gode råd om, hvordan du opnår lige netop det.

Gode gamle nyhedsbreve

Nogle gange kan de gode gamle nyhedsbreve hjælpe en del. Bliv motiveret her for at se hvordan du nemt melder dig til et nyhedsbrev, hvor du jævnligt vil lære en masse om SEO og optimering af søgeresultater.

seo

Med de gode gamle nyhedsbreve så vil man af og til få sig nogle opdateringer i sin postkasse, som man bare lige skal have læst igennem for stadigvæk at være med på noderne.

Med et nyhedsbrev slipper du altså selv for at lægge en masse kræfter i at læse de nyeste tekniske detaljer igennem og kan i stedet blive opdateret omkring de overordnede ting, når det er nødvendigt.

Når du er på ferie

Hvis du er på ferie eller forretningsrejse et eller andet sted i verdenen, som for eksempel USA, så kan det godt blive ekstra svært at holde sig selv opdateret om det nyeste. Det kan i det hele taget blive svært at leve sit liv, sådan som man normalt plejer det.

Den bedste måde du stadig kan holde dig effektiv og opdateret, når du er på ferie, er ved at indføre nogle gode rutiner i din hverdag. Men gode rutiner i hverdagen undgår du, at din hverdag kommer til at styre dig i stedet for det omvendte.

Prøv derfor så hurtigt som muligt at indføre nogle regler og pejlemærker for dig selv, så du kan få nogle gode rutiner og holde fast i det vigtigste, imens du er væk fra kontoret.