cdas1

Driver du din egen virksomhed, og har du travlt med at optimere din hjemmeside? At lave hjemmesider kan være en hård proces. Det kræver meget koncentration og kan indimellem være svært at søge væk fra. Som du sikkert allerede er bevidst om, er det dog vigtigt, at du husker at holde pauser indimellem og slå hovedet fra. Nedenfor får du en lidt mere udførlig guide til, hvad du kan give dig til, når du skal holde pause fra hjemmesiderne. 

gaming

Find det rette gaming udstyr

Har du tidligere gamet, og har du i en længere periode bare ikke haft tid? Så er det måske nu, du skal vende tilbage dit gamle jeg. Hvis du til dagligt knokler med din hjemmeside og generelt bruger mange timer på arbejde, kan det indimellem være en god idé at slå hovedet fra. Det kan ske på mange måder, men hvis du er glad for game, kan du for eksempel overveje at vende tilbage til det. Det giver mulighed for at få arbejdet lidt på afstand samtidig med, at du bliver underholdt og kan opnå en ny portion motivation efterfølgende.
Hvis du er ekspert i gaming og ønsker at dele din passion med andre spilleinteresserede, kan du med fordel prøve kræfter med streaming gaming. Dog kræver det, at du finder tid til at lave et hjemmestudie med forskelligt udstyr til streaming. Her kan du vælge imellem forskellige udstyrspakker, så du får det hele med på én gang. 

Suppler med kryds og tværs 

Det er vigtigt, at du holder hjernen i gang, så du hele tiden kan være klar til at finde nye strategier i form af hjemmesideoptimering og SEO. Derfor kan det være en god idé at supplere med for eksempel kryds og tværs, som du kan lave online. Kryds og tværs er nemlig sundt for din hjerne. Det øger din hukommelse og din intelligens – og så får du et meget større ordforråd, når du løser krydsordene. Du kan for eksempel være udsat for, at du pludselig skal vide, hvad ørelæge på latin hedder, når du løser en gåde. Her får du brug for et leksikon eller en ordbord. Senere vil du altid kunne huske netop det ord.