cdas1

Der kan være mange gode grunde til, at du har etableret en ny hjemmeside – måske har du endelig besluttet dig for at realisere drømmen om at blive professionel designer og ønsker nu at sælge dine designprodukter online. Nu er det tid til, at verdenen får øjnene op for dine flotte kreationer.

Hvis du og din virksomhed til dagligt primært arbejder med træ, men også har fattet interesse for forskellige former for metaller, får du muligvis brug for at ty til metallografi for at forstå metallernes unikke sammensætning. Det kan være en vigtig forudsætning, hvis du eksempelvis planlægger at svejse metallerne eller vil vide, hvordan metallerne kan håndtere forskellige miljøfaktorer og belastninger, hvilket kan have indvirkning på levetiden. Er der opstået skader eller rust på metallet, kan metallografi også være en nøgle til at finde en mulig forklaring.

Metallografi har til tider været et lidt overset område, men spiller som nævnt en vigtig rolle i forståelsen af metallernes særlige egenskaber og mikrostrukturer samt til at stadfæste materialernes kvalitet. Metallografiske undersøgelser sigter mod alle former for metalindustri.

Den danske virksomhed Akasel har specialiseret sig inden for forberedelsesmetoder og -udstyr til metallografiske undersøgelser og forhandler bl.a. cut-off wheels, også kendt som skæreskiver.

Gå målrettet efter cut-off wheels med stor præcision

Akasel er et dansk eksporteventyr. Virksomheden har været på markedet siden 2004 og har vundet stor popularitet grundet det specialiserede udstyr inden for metallografi. Virksomheden henvender sig til en bred palet af kunder, der foretager metallografiske undersøgelser.

Virksomhedens cut-off wheels fås til forskellige materialer, og skæreskiverne er beregnet til enten at sektionere materialet i mindre dele eller til at skære tynde og meget præcise skiver af det enkelte materiale. Netop præcisionen er et vigtigt element, da metallografi ofte omfatter dyrere materialer såsom kobber, hvorfor du også gerne vil have præcise, lige snit i første hug. Det tynde snit minimerer også graden af varmeskader og deformationen i prøven.
Bemærk, at skæreskiverne skal anvendes sammen med kompatible maskiner.

Prøvematerialet skal nærstuderes i særlige lysmikroskoper. Her er det muligt at foretage en nærmere analyse af bl.a. materialekvaliteten.

Kundernes tilfredshed er altafgørende for din virksomhed

Når du leverer et produkt til dine kunder, er deres tilfredshed afgørende for, om de bliver hos dig. Derfor er det også gavnligt at investere i professionelt udstyr – såsom cut-off wheels med stor præcision, så du kan stå fuldt inde for materialekvaliteten og holdbarheden på de respektive produkter.

Som professionel leverandør sætter kunderne deres lid til dig. De stoler på, at du kan levere det rette produkt til den rette tid – så sørg for, at du kan leve op til deres tillid. Tillid er i virkeligheden det vigtigste nøgleord, når det kommer til at drive en succesfuld webshop.