cdas1

Nutidens interesser har en tendens til at blive mere og mere niche. Når du har en interesse og gerne vil dele den med folk, kan det være meget svært, at finde netop det publikum, som din interesse tiltaler. De seneste årtier, har derfor været med til at samle mennesker med niche interesser ét sted – nemlig internettet.

Da internettet begyndte at vise sit hoved, var der mange, som rystede med deres, men som tiden gik, gik det mere og mere op for folk hvor nemt det kan være at samles om en interesse – niche eller ej. Da nettet voksede sig større og større kom der flere og flere hjemmesider og debatfora, som tilbød folk muligheden for at skabe bredere netværker, end nogensinde før. Derfor er det vigtigt, at du følger med tiden, når du skal lave en interessehjemmeside, lige meget om din interesse er niche eller ej.

Derfor kan det være en god idé, når du skal starte en maritim interesseside, at du holder nogle ting i baghovedet, inden du begynder.

webdesign_redesign

Sådan giver du din hjemmeside et mere maritimt look

Når du skal starte din egen maritime hjemmeside, kan det være en god ide, at du matcher designet med indholdet. Det vil altså sige, at når du starter din hjemmeside om både og hav-baserede interesser, at du laver din hjemmeside med et maritimt tema. Det kan virke simpelt og åbenlyst, men der er flere hjemmesider, som ikke lever op til dette, og derfor falder ned i et hul af forglemmelse.

Når du skal designe din hjemmeside, kan det være en god idé at samle inspiration fra andre maritime hjemmesider, og se, hvordan de håndterer deres designs. Der er ingen skam i at være lidt designmæssigt udfordret, når du skal lave din første hjemmeside, der er jo en grund til, at der findes professionelle webdesignere, så der er ingen skam i at blive inspireret af designs og elementer fra andre hjemmesider, som du gerne vil implementere, på din egen.

web_design_dykning_hav_swimming_

Lok dine medmennesker ind med lovende projekter

Når du laver en interessehjemmeside, er det vigtigt, at du lokker folk med samme interesse som dig ind. Målet er klart, men det er måden hvorpå, du får det løst, som kan være et større problem.

Når du starter en hjemmeside, skal du huske på, hvorfor du gør det. Når du vil samle folk med samme interesser som dig, er det højst sandsynligt fordi, at det er et emne, som du, og de, gerne vil diskutere og mødes og snakke omkring. Det er derfor vigtigt, at du har projekter, som du kan lokke med.

Folk i klubber vil gerne mødes og diskutere emnet, som de mødes omkring samt stifte bekendtskaber med ligesindede mennesker – det er som regel grunden til, at folk tager del i interessehjemmesider, fordi de måske ikke har nogle andre at diskutere emnet med. Det er hér, at du skal træde op, og sørge for at skabe et miljø for dine brugere, hvor de kan skabe netværk og bekendtskaber, som de normalt ikke havde skabt.