cdas1

Ejer du dit eget website, eller overvejer du at starte op med et? Så er der flere ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med den måde, du sætter designet op på og den tekst, som du tilfører sitet. Det er nemlig alt sammen noget, der har en stor indflydelse på, hvor mange besøgende og eventuelt også konverteringer, du vil opleve. Og for at du kommer godt fra start, skal du desuden også sørge for et ordentligt boost lige fra begyndelsen. Det kan du læse mere om lige her.

Webredesign

Uanset hvad din grund er

Når det kommer til den online verden, er det en åben verden uden lige. Her er så mange muligheder, og det er blot med at udvælge dem, som man vil benytte sig af. Og netop derfor er der flere, der vælger at starte deres eget website op. Nogle gør det for at lave en slags blog, hvor de kan brede ud af deres tanker og viden, andre vil gerne lave en webshop, hvor de kan sælge ud af nogle bestemte produkter, og andre igen har en helt tredje eller fjerede grund til at starte et site op.

Det kræver meget arbejde

Men uanset hvad grunden er, så er det ikke nogen hemmelighed, at det kræver en del arbejde at få det op at køre optimalt. Det er således noget, der kræver en helt masse tid, og man er nødt til at vide, hvilke indsatsområder man skal have fokus på. Og det er ikke bare et indgangsarbejde, det kræver konstant arbejde at køre og opdatere et optimeret og godt site.

Webredesign

Et simpelt og overskueligt design

Når det kommer til selve designet, er det vigtigt, at det er simpelt og overskueligt. Er det ikke tilfældet, vil folk hurtigt suse vide til en af dine konkurrenter. De skal således kunne finde det, de leder efter med lethed, og derfor er det altid smart at have en simpel menu og en god søgefunktion.

Tekster med god SEO-værdi

Det content eller de tekster, som du placerer på din side, skal desuden også være søgeordsoptimeret. Det betyder, at skal have styr på SEO, således du kan være sikker på, at Google belønner dig tilstrækkelig til at give dig en god placering i deres søgehistorik. Du skal derfor vide, hvad det er, folk søger efter, og derfor bør du, før du indleder din skrivning foretage dig en stor søgeordsanalyse, der kan sørge for, at du får lavet noget godt content.

Små features der kan booste dit site

For at du kommer godt fra start, er det desuden at en god idé, at du gør brug af en masse mindre værtøjer og features. Det være sig for eksempel en sleeknote, der kan give dine besøgende vigtig information, Fomo, hvis du har en webshop, der kan vise, at der foregår salg på din side og så videre. Sørg også for at gøre det muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev fra dig, i hvilket du vil forkæle dine følgere yderligere. Gør det derfor unikt at være kunde hos dig.