cdas1

I et B2B marked kan det nogen gang kræve en del at tiltrække kunderne. Andre virksomheder er som regel mere kræsen, når det kommer til, hvem de arbejder sammen med og køber fra, end den private køber er.

Du kan bruge webdesign til at fange andre virksomheders interesse og vise, at I er en menneskelig virksomhed, som er fed at arbejde sammen med og købe fra.

Hvad er webdesign og hvordan kan du bruge det til din fordel?

Webdesign er kunsten at opbygge en god hjemmeside, som er tiltalende for dens besøgende. Hvis denne hjemmeside skal bruges til at promovere produkter eller services, så er hovedformålet at gøre den sælgende og fange opmærksomheden hos potentielle kunder.

Med et godt webdesign kan du guide folk igennem en købs- og/eller bestillingsproces, hvor du ender med en ny kunde i den anden ende.

Dette skal du også kunne give kunden i et B2B marked

Når det kommer til at sælge services og produkter til andre virksomheder, så kræver det også, at du er mere personlig med kunden. Ofte skal du snakke direkte med kunden og opbygget et forhold til dem med det håb, at de forbliver din kunde i lang tid.

Dette kan du gøre gennem fælles interesse og personligheder i virksomheden.

Personlighed gennem webdesign

Du kan bruge webdesign til at fremvise din virksomheds identitet. For eksempel, ved at lave en god side med personlige profiler af medarbejderne. På den måde kan du fortælle lidt om kollegaerne på forhånd hvilket vil gøre virksomheden mere hjertevarm og vise, at det faktisk er rigtige mennesker, der står for at lave og levere produktet/servicen.

Personligheden skal skinne igennem

Disse profiler kan fremvise personlige hobbyer, så som at spille spil på King Billy casino, strikke strikketøj eller spille fodbold i sin fritid som man måske også spiller på udenfor træningen.

Disse personlige profiler vil helt klart gøre hjemmesiden og virksomheden mere menneskelig. Der er selvfølgelig også mange andre måde, hvorpå du kan benytte webdesign til at være mere tiltalende overfor potentielle kunder.

Giv plads til mennesket

Disse profiler vil tilbyde samtaleemner, når du skal snakke med kunden og fx komme med spilforslag. Derudover, så vil et godt webdesign, som er forholdsvist nemt at bruge, også vise, at I har styr på jeres virksomhed. Dette giver dine B2B kunder et indtryk af, at I kan være en god samarbejdspartner eller leverandør for deres virksomhed.