cdas1

 

Grafisk design og tryksager kan bruges i mange henseender. Du kan reklamere for din egen virksomhed. Du kan også vælge at sælge pladsen til reklamation for andre. På den måde kan du tjene ekstra penge uden selv at skulle lave noget. På hjemmesider kan du indsætte bannere og links som hjælper andre med deres salg. Nogle steder kan du få hjælp til netop det.

Reklamer på hjemmesider

En måde du kan tjene penge på din hjemmeside, er at reklamere. Du kan blive partnere med andre firmaer, som betaler dig for din reklamation. Du kan for eksempel skrive anmeldelser om deres produkter. Læserne får på den måde en anbefaling af produkter. Det skaber værdig for læserne på en anden måde end man ellers ville forvente.

 

Når du i din blog nævner andre produkter, så sørg for at lave et samarbejde der giver dig en indtjening. Temaerne kan være meget varierende. Du får dog det bedste resultat hvis det du skriver om, har samme vinkel som det du linker til. Du kan skrive om produkterne i opslaget. Hvis du har en blog om mad kunne du f.eks. nævne produkter som årstidernes madkasser eller knive af et bestemt mærke.

Hvis din hjemme side omhandler biler, kunne du linke til hjemmesider som bilbasen eller biloplysninger. Det giver både værdi for de firmaer du samarbejder med, men det skaber også mere aktivitet på din egen hjemmeside.

design

Hvis de produkter du linker til sælger, vil få en andel af salgsværdien. Hvis du har en populær hjemmeside med stabil trafik, kan du få en hel del passiv indkomst på den måde. Nogle af fordelene er at der er et godt potentiale til indtjening.

Reklamer på biler

Det første potentiale for reklamation på din bil, er reklame for dit eget firma. Det gør at folk lægger mærke til dig. Du kan helt selv vælge hvordan du vil udforme reklamerne på bilen. Du kan vælge mere eller mindre synlige reklamer på din bil. Der er mange virksomheder som kan lave folie til at sætte på din bil. Du kan selv vælge at udforme udtrykket eller hyre en grafiker til jobbet. Husk på proportionerne. Det er en god ide at folk kan læse reklamerne fra lang afstand og i høj fart. Det er derfor en god ide med korte sætninger og stor skrift. Farver kan også være en fordel når det gælder blikfang.

Du kan i nogle tilfælde få gode aftaler med firmaer om reklame på din bil. Tidligere har der været firmaer som sørgede for kontakten mellem dig og firmaerne. Du kan også selv sørge for en kontakt til et firma. Du skal sørge for at lave en bindende aftale med firmaet. Her skal I fastgøre hvor lang en periode du skal reklamere for, hvilken størrelse og placering folien har og en samlet pris.

Du vil opleve at du kan tjene mange penge uden den store indsats. Hvis du er en god sælger, kan du få en god aftale. Det kan også være muligt at lave aftaler med flere forskellige firmaer, der er trods alt en del plads på en bil.

Biler og muligheder

Du kan altid reklamere på din bil. Det gør ingen forskel om du har en Audi A4 eller en Fiat Multipla. Dog skal du være opmærksom på størrelsesforhold. Det er en god ide at have styr på alle oplysninger om modellen.

bil - design