cdas1

Vi kan alle sammen engang imellem mærke det pres, som vi selv og verden omkring os, er med til at lægge ned over os. vi lever i en tid, hvor vi som mennesker hele tiden skal præstere. Vi skal se godt ud, vi skal have det gode job, den perfekte uddannelse, de gode karakterer, den smukke partner, den fede bil og så videre. Listen er lang og eksemplerne er mange på, hvordan vi selv og samfundet omkring os forstår at lægge maksimalt pres på os selv og hinanden. Det kan i sidste ende fører til stress, angst og depression. Oplever du symptomer på nogle af delene, så er det en god ide at opsøge hjælp hos en psykolog.

Få hjælp til at håndtere dit tankemylder

Det handler om at forstå, at lytte til sin krop og de signaler, som den sender dig. Føler du dig sløv og svimmel efter en dag på jobbet? Har du svært ved at lægge arbejdet fra dig, når du kommer hjem? Mærker du hjertebanken eller åndenød? Så er det måske på tide, at du søger den gode vejledning til at komme ud af en stresset situation, som på sigt kan udvikle sig til angst eller depression. Ingen mennesker kan holde til at være under maksimalt pres hele tiden og derfor er det altid en god ide at få styr på dit tankemylder, inden det er for sent. Ved at opsøge hjælpen i god tid, vil du opdage, at en psykolog er langt mere end en god samtalepartner. Her får du redskaberne til at møde verden med ny energi og nyt syn på sagen.

Psykolog

Den gode psykolog på Østerbro

Bor du i København og vil du gerne finde en god og kompetent psykolog, med gode kompetencer inden for et bredt felt af problematikker, så kan du besøge www.psykologoesterbro.dk. Her kan du læse mere om klinikkens arbejdsgang og forhåbentlig finde den hjælp, som du søger. Det store skridt er at tage kontakten og beslutningen om hjælp. Allerede ved at klikke dig ind på psykologens hjemmeside, har du sejret en smule og taget det første skridt i retning af en bedring.

Psykolog

Vær ikke bange for at tage fat om dine problemer

Det handler om ikke at være bange for at tage fat om egne problematikker. Når du opdager, at alt ikke er som det plejer, så er det sikkert på tide at stoppe op og mærke efter. I virkeligheden har vi egentlig alle godt af at komme forbi en person, som ikke kender eller dømmer os på de valg, vi har taget eller på de ting, vi har været igennem. Den samtale, som kan være svær at tage med kæresten eller ens venner, er pludselig langt nemmere at håndtere i en situation, hvor du sidder over for et professionelt menneske med tavshedspligt og alle de bedste intentioner. Her vil du ikke opleve at blive konfronteret i tide og utide med dine problematikker. I stedet kan i sammen systematisk opsøge og søge at løse dine personlige problematikker.