cdas1

Der er rigtig mange, der er beskæftiget på et kontor. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med grafikere og webdesignere, der hver dag gør en stor indsats for at få nogle flotte og brugervenlige hjemmesider til at fungere for både virksomhed og kunder.

Og selvom det kan synes som værende et meget harmløst job at sidde flere timer hver dag foran en computer og dermed uden en masse bevægelse, så er dette et arbejde, der kan give massive skader, der senere kan hæmme i hverdagen.

Har du et ergonomisk setup?

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med hænder og håndled, som netop er dele af kroppen, der er i konstant bevægelse i forbindelse med kontorarbejde. Har du ikke sørget for et korrekt ergonomisk setup foran din computer med for eksempel skærm, mus og tastatur, kan du opleve gener, der kan forplante sig til andre dele af kroppen.

Derfor er det ikke unormalt, at en skade, der er startet i for eksempel håndleddet, også kan give ømhed andre steder i kroppen som for eksempel skuldrene.

Oplev stabilitet med en håndledsskinne

Det handler derfor om at passe på sig selv.

Og føler du den mindste ømhed i for eksempel dine håndled, bør du således reagere på det, så du ikke blot kan lindre dine smerter, men så du også kan forebygge eventuelle større skader. Det er noget, du kan opnå med en håndledsskinne, som netop giver din hånd og dit håndled den stabilitet og støtte, som der er behov for, så du ikke bevæger dig i akavede stillinger.

Læs mere her og opdag de muligheder der byder sig for dig, når du gerne vil sikre, at du kan blive ved med at udføre dit arbejde på kontoret uden at føle gener og ømhed i kroppen og blive begrænset i dit job.