cdas1

Der er intet, her er i livet, der er sikkert. Der er ingen, der er immune for eventuelle katastrofer, og man ved aldrig, hvornår uheldet er ude. Det, man kan gøre for at give sig selv de bedste vilkår, er derfor at investere i en forsikring. Hvis du har et landbrug, så er der i den forbindelse nogle ting, som man skal være opmærksom på. Læs med i denne artikel, hvis du er interesseret i at passe godt på dit landbrug.

Vælg den rigtig forsikring

Det hele starter med, at du skal sørge for at vælge den rigtige forsikring. Langt fra alle forsikringsselskaber har erfaring med forsikring inden for landbrug, og derfor gør du dig klogt i at vælge nogen, der har dette speciale. Hvis det er sådan en forsikring, du søger, så kan du med fordel kigge nærmere på Gartnernes Forsikring.

gulerod, vækst, grøntsager, landbrug

Forsikring som pakkeløsning

Hos Gartnernes Forsikring er det nemt at få den rigtige forsikring, takket været deres pakkeløsninger. Det er nemlig ikke tilstrækkeligt at have en husforsikring, når man ejer et landbrug. Der er også andre ting, der bør forsikres, som f.eks. landbrugsmaskiner, husdyr og andre løsøre. 

En tryg økonomi

Uanset hvor godt det går i din økonomi, så kan du aldrig vide, om der kommer noget uforudset, der koster dyrt. Men du kan give dig selv de bedste vilkår for at komme godt gennem svære tider ved at vælge en god forsikring. Selvom man aldrig får brug for sin forsikring – hvilket jo egentligt også kun er godt, for så har man ikke haft nogen uheld – så er det stadig en tryghed at have i hverdagen. 

En udvidet ansvarsforsikring

Når man har et landbrug, så er det ofte nødvendigt, at man har en udvidet ansvarsforsikring. Der er nemlig typisk flere ting, som man skal stå til ansvar for som landmand. Du har f.eks. ansvar for ikke for at forurene grundjorden, og du skal også have en ansvars forsikring, der dækker i forhold til eje af landbrugsmaskiner og husdyr, som man jo ofte har, hvis man driver et landbrug.

traktor, mark, landbrug, udenfor

Sælger du fra gården?

Hvis du har en lille shop på din gård, hvor du sælger ud af nogle af dine varer – det kan f.eks. være, hvis du har et fritidslandbrug – så er det også fornuftigt at investere i en bedriftsforsikring. Hvis du har spørgsmål om noget omkring forsikring, så er det naturligvis altid noget, som du kan vende med dit forsikringsselskab. Her er det også vigtigt, at de besidder den rette viden til at kunne give dig den bedste rådgivning.

Ejer du et nedlagt landbrug?

Hvis du ejer et nedlagt landbrug, der ikke er i drift, så er det stadig ikke nok at have en husforsikring. Man skal have en udvidet ansvarsforsikring, der dækker over alle bygninger, og så skal man helst kunne fortælle, hvad fremtidsplanerne for gården er, og hvad den senere har været i drift med – hvis noget. Nu er du blevet lidt klogere på forsikring af landbrug.