cdas1

Virksomheder i enhver størrelse har konstant brug for nye ideer og optimering. Erhvervsverdenen er nemlig et nådesløst sted, hvor man konstant løber den risiko at være for langsom og blive overhalet af konkurrenterne. 

Online tilstedeværelse

Få en stærkere online tilstedeværelse

Der er igen tvivl om, at stadig mere handel foregår online. Det ser ikke ud til at vende lige foreløbigt, og vil man have fat i kunderne, bliver man nødt til at møde dem, hvor de er. Har i endnu ikke en særligt stærk online tilstedeværelse i form af en webshop, hjemmeside, online markedsføring og sociale medier, så bør det derfor være der, I starter, nå i skal til at optimere jeres virksomhed.

Mange synes dog også, at de efterhånden har fået ret godt styr på deres online tilstedeværelse. Det er dog ingen grund til at hvile på laurbærrene, for så kan I være sikre på at blive overhalet indenom af en konkurrent. Der er nemlig meget, man stadig kan gøre for at øge sin synlighed online. Det gør sig blandt andet gældende for innovative online marketing kampagner og ikke mindst SEO, som øger din synlighed for potentielle kunder.

Teambuilding

Øg fællesskabsfølelsen 

Øget effektivitet opnås imidlertid ikke kun ved at blive mere synlig online eller ved at drive sine medarbejdere endnu hårdere. Faktisk kan der være god grund til at gøre det præcist modsatte og lade sine medarbejdere få lidt pusterum i hverdagen gennem teambuilding eller dets lige. Meget tyder nemlig på, at den slags arrangementer virkelig kan bidrage til fællesskabet blandt medarbejderne og dermed deres effektivitet.

I behøver dog ikke at være begrænset til den traditionelle form for teambuilding, som de fleste nok har stiftet bekendtskab med i en eller anden udstrækning. Der findes nemlig mange andre muligheder såsom escape rooms, der på det seneste er blevet rigtig populære. Escape rooms handler i al sin enkelthed om, at medarbejderne i grupper skal forsøge at arbejde sammen for at løse gåder og opgaver, der til sidst giver dem nøglen til at komme ud af det rum, der er blevet indespærret i. Har I ikke tid eller mulighed for at drage ud til et eventbureau med escape rooms, har I sågar muligheden for at booke et mobilt escape room, der altså kan komme til jer, når I ikke kan komme til dem.