cdas1

Mange drømmer om at få deres egen webshop. I dag er der samtidig flere og flere, der åbner deres egen webshop, men det er langt fra dem alle, der får succes. Mange må dreje nøglen om kort tid efter, at de har åbnet deres webshop.

Det kan lyde nemt og enkelt at drive sin egen webshop, men det er langt fra sandheden.

Computer og dankort

 Få styr på webshoppens design

Når man skal starte sin egen webshop, så skal man først og fremmest være klar over, hvad det er, at man ønsker at sælge. Det er en god ide at undersøge, om der er andre, der sælger det samme. Hvis der er, så er det vigtigt, at man prøver at konkurrere med deres priser.

Når man har fundet ud af, hvad man gerne vil sælge, så skal man finde ud af, om man selv vil stå for oprettelse af webshoppen i forhold til hjemmesiden og alt det praktiske med at få lagt varer ind, gøre så folk kan betale med dankort osv. Man kan eventuelt vælge at hyre en webdesigner til den slags.

Det er vigtigt at have styr på det økonomiske

Man skal samtidig finde ud af, hvad navnet på ens webshop skal være.

Derudover skal der være styr på det økonomiske. Det indebærer blandt andet at huske at betale skat og moms.

Hvis man ikke er særlig meget inde i det med skat og moms indenfor virksomhedsøkonomi, så kan man vælge at ansætte en revisor. En revisor sørger for, at der bliver betalt skat og moms til tiden, og at det er det rigtige beløb, der bliver betalt.

Hvis man har flere ansætte i ens virksomhed, så skal de selvfølgelig have løn. En revisor kan hjælpe med, at der bliver styr på lønsedler.

Samtidig kan en revisor hjælpe med at lave et budget over webshoppen som fx hvor meget der skal tjenes før, at det hele går i plus osv.

Tjekliste

Det er vigtigt at have en startkapital

Det er langt fra gratis at starte sin egen webshop. Det kræver, at man har en startkapital. Fx skal man betale løn til en webdesigner, hvis man vælger at ansætte sådan en, der skal være penge til at kunne købe varer hjem og evt. penge til at ansætte en revisor.

Hvis man ikke har sparet sammen, så man har en startkapital, så kan man vælge at optage et lån. Der findes flere slags hurtige lån

Hurtige lån vil sige et kviklån. Med et kviklån går der ikke lang tid fra, at man har ansøgt om lånet til, at pengene står på ens konto. Det kan tage lang tid før, at pengene står på ens konto, hvis man vælger at gå i banken for at ansøge om et lån. Når man optager et lån online, så slipper man samtidig for at skulle fremvise et budget, ens løn og pension osv.

Der er mange andre ting, som man også skal have styr på, når man opretter sin egen webshop. Nogle gange kan man finde en liste på internettet over hvilke ting, som man skal have styr på, når man vil oprette sin egen virksomhed. Det er en god huskeliste at anvende sådan en.