cdas1

Når du har en hjemmeside, så vil du selvfølgelig gerne have en masse besøgende på den. Det kræver, at du markedsfører den lidt. Da hjemmesiden ligger online, er det smart at markedsføre den online. Du skal altså i gang med noget online markedsføring, også kaldet online marketing.

Online marketing er en stor disciplin. Det er ikke bare én ting. Det er et stort mix af mange forskellige ting. Så man kan tale om et stort marketingsmix, hvor nogle discipliner er store og vigtige, mens andre fylder lidt mindre. Det er en god idé at tage fat på flere eller alle discipliner, men du kan vælge at lægge dit fokus på nogle få af dem.

Mange discipliner

I det store marketingsmix er der mange områder. De kan deles op i tre grupper, hvor den ene er betalt marketing. Den anden er det, du selv ejer. Den tredje er al den markedsføring, som andre laver for dig.

Alle markedsføringstiltag kan sorteres under en af disse tre grupper. Fx ligger Facebook-annoncer under betalt markedsføring. Hvis du har et nyhedsbrev, så er det en markedsføringskanal, du selv ejer. Og sender en af dine nyhedsbrevsmodtagere et nyhedsbrev videre til en ven, så får du ekstra markedsføring ud af det.

Få professionel hjælp

Da der er så meget, man kan gøre, kan det være svært at overskue det hele. Det kan også være svært at vide, hvor man vil få mest ud af at lægge sin energi. Her kan det være en idé med professionel hjælp. Måske hele vejen. Måske bare for at hjælpe dig i gang.

Med professionel støtte i ryggen kan du rykke på din markedsføring. Du kan hurtigt komme ud til en masse mennesker og få dem til at besøge din hjemmeside. Hvis du sælger noget på din hjemmeside, vil det kunne ses på bundlinjen, når der kommer flere besøgende.