cdas1

Online eller digital marketing er funktionen, hvorved man promoverer sine produkter og services ved at tage online marketing strategier i brug, såsom søgeoptimeringsmarkedsføring og sociale medier. I bund og grund er det det samme som normal marketing. I dag er digital markedsføring den primære måde at få dit budskab ud til kunderne; hvad er det I sælger? Hvorfor skal de lige præcis købe jeres produkter? Osv.

Det handler om at give dem det bedste tilbud lige nu og her. Næsten alle kunder figurerer online i dag. Igennem de sociale medier får de deres opdateringer på alt fra mode til mad. De skal derfor søge online, hvis de får brug for noget. Digital marketing sørger derfor for, at dine produkter og services er dem, der kommer frem, når de online kunder skal bruge en ydelse eller, som sagt, et produkt.

Fromme Hundefoder

Hvordan fungerer digital marketing?

Det minder meget om traditionel marketing, bortset fra, at det stort set har erstattet det. Hver gang vi skal bruge noget nyt, så starter vi som regel (næsten altid) med at søge på nettet. Ultimativt kommer din beslutning til at afhænge af, hvad du f.eks. kan læse dig frem til på nettet i form af anmeldelser osv. De fleste køb starter på nettet, og mange ender også der. SEO-tekster er en måde at lave digital markedsføring på. Det er Search Engine Optimization tekster. De sørger for at visse produkter og hjemmesider har højere rangering på søgemaskiner, såsom Google eller Bing. Lad os sige, du har en dyrebutik og du vil sælge din fromme hundefoder til kunder online. Du starter med selv at søge på nettet efter f.eks. firmaer, der kan levere SEO-tekster. De producerer dem til dig og du bruger dem til at få folk til at købe din fromme hundefoder. Det de typisk gør, er at bruge bestemte søgeord eller links til at bygge forbindelser mellem dine produkter, i dette tilfælde hundefoder, og kundernes søgeresultater online, når de skal købe foder til deres søde, dejlige kæledyr, nemlig hunden derhjemme.

Fromme Hundefoder

 Sandheden om digital markedsføring

Sandheden er, at det primært handler om marketing og ikke det digitale. Det handler om at have faste planer for udføring og indhold. Du behøver ikke være et geni til teknologi, for at kunne producere denne slags marketing. Derudover er det vigtigt at fremføre sig på de sociale mediers forskellige platforme. Næsten alle unge kunder kan fanges derpå. Du bliver nødt til at være aktiv på Facebook, Twitter og Instagram for bare at nævne nogle få. Du kan begynde at få influencers til at promoverer dine produkter, således at folk fra din målgruppe bliver eksponeret for dem og derved har større chance for at købe dine produkter eller ydelser. Hvis det er hundefoder, så find en kendt hunde-instagram og spørg, hvor meget de skal have for at tagge dine produkter, såsom din fromme hundefoder, og derved nå ud til tusinde af mennesker. På denne måde kan du hjælpe dine salgstal. Der er ingen business i dag, næsten ingen i hvert fald, uden online markedsføring. Stort set alt i vores verden foregår over det digitale, så hvorfor ikke også marketing?