cdas1

Som selvstændig erhvervsdrivende med egen forretning, handler det selvfølgelig om at udvikle og nytænke virksomheden, med markedsføring, webdesign, seo-strategier og meget andet for at skabe den nødvendige vækst, men moderne forretningsførelse handler også om at investere sine penge fornuftigt og smart, så du får mest muligt ud af dem – særligt i finansielle markeder, der er præget af uro og generel usikkerhed.

Et af de investeringsområder, der er i voldsom vækst i disse år, er ur-markedet – nærmere bestemt markedet for ikoniske og eksklusive herreure som Rolex, Omega og Audemars Piguet for blot at nævne nogle af de mest kendte.

Fordele ved at investere i ure

Prisen på eksklusive ure har vist sig at være meget stabil i forhold til så mange andre investeringsobjekter, og det er en af de helt store fordele ved at investere i eksklusive ure og en af grundene til, at det er så populært netop nu. I en tid præget af inflation, stigende energipriser, ufred og generel usikkerhed reagerer investeringsmarkederne, og du vil som investor kunne opleve store udsving i værdien på din portefølje. Eksklusive ure derimod har vist sig at holde værdien væsentligt bedre, i mange tilfælde er priserne endda gået op på grund af den øgede efterspørgsel i markedet.

Specialister eksklusive ure

Når du skal købe et ur til dig selv, et ur du skal gå med, skal du naturligvis gå efter et ur, der matcher din stil og din personlighed. Men når det handler om ure som investeringsobjekter, spiller mange flere aspekter ind. Derfor har du brug for eksperthjælp, hvis du vil være sikker på at lave en god investering og ikke bare købe et dyrt ur.

En af de forretninger, der har specialiseret sig i køb og salg af eksklusive herreure som investeringsobjekter er urhandleren.dk. Her finder du et stort udvalg af eksklusive ure, og du kan ligeledes få rådgivning og vejledning, når du skal have sammensat din portefølje af ure som investering.

Det kan fx være ved at mikse en klassisk vinder, et ur de ved holder pris og værdi, med en kommende højdespringer – altså et ur fra en nyere serie eller producent, og et ur som ventes at kunne mangedoble sin værdi over en kortere eller længere årrække. På den måde får du spredt din risiko ud, og har både et kortsigtet og et langsigtet mål med dine nye investeringer.