cdas1

Mange af os har en travl hverdag, hvor der er så mange ting man skal nå, at det bliver umuligt at holde styr på. Det er både arbejde, skole, børn, kæledyr og huset. Vi har brug for noget, der kan holde styr på det hele. Og det er noget apps kan.

kaeledyr

Brug af apps til at holde orden i hverdagen

De ældre mener måske apps er noget mærkeligt noget. Men de kan også være utrolig hjælpsomme. Allerede de apps som du muligvis har liggende på din mobil i forvejen, kan du bruge. Her kunne det være en kalender. På kalenderen kan du lave påmindelser, sætte alarmer, skrive planer og sætte den præcise tid på. Med en app, skal du bare åbne mobil og læse, hvad der står. Det bliver ikke væk, ligesom et stykke papir.

Skal man have styr på økonomien, findes der tusindvis af apps der kan hjælpe. Søg i søgefeltet, og læs anmeldelserne af de apps, som ser gode ud, og vælg så den du mener lyder bedst. De kan være utrolig hjælpsomme når det kommer til at holde styr på, hvad du egentlig bruger dine penge på.

Hold styr på dine kæledyr med apps

Har du måske en kat eller hund derhjemme? Så ved du det kan være en svær opgave en gang imellem. Lever du med børn og ægtefælle, og tør du ikke lade dem tage sig af dyret? Det kan du hurtigt fikse med en app. Der findes en app til alt. Som for eksempel underholdning til din kat. Det behøver du dog ikke, da du bare kan finde et godt kradsetræ fra Canem.dk.

Men med en app kan du skrive alle de vigtige ting ned. Så kan de få en alarm til når dyret skal fodres, når de skal lukkes ud, eller gås tur med. Det er fantastisk og genialt. Så er der ingen bekymringer længere.

tracking af motion på app

Track din motion og bevægelse med de apps du allerede har

De fleste populære mobiler, har ofte apps liggende når man køber dem. En af de apps, kan tracke hvor meget du går, både frem og op og ned. Så du kan altså holde øje med om du får den rette mængde bevægelse ind i din hverdag. 

Det er altid vigtigt at holde øje med ens helbred, og motion er utrolig vigtigt for helbredet. Så hvis du går meget op i motion, kan du altid downloade flere apps. For eksempel en der kan holde styr på din indtægt af mad og vand. Eller en der udelukkende handler om motion. Eller måske en der har begge dele i en pakke.

Så alt i alt, kan du få en masse hjælp fra alle de apps, der ligger på mobilen, eller kan downloades på mobilen. De kan holde styr og orden på tingene, så du ikke behøver at gøre det. Så er der ikke flere papirer med vigtige noter på, der bliver væk. Det ligger alt sammen på mobilen, som vi alligevel har på os det meste af tiden.