cdas1

I dag kan man dårligt nok tale om online markedsføring uden at komme ind på SEO og linkbuilding. Det hænger sammen med, at det er både effektivt, gratis og yderst værdifuldt at drive trafik ind via de gængse søgemaskiner. I denne guide vil du ikke blive guidet i at skrive gode tekster, opdatere interne links eller optimere dine billeder for den sags skyld. Det skal derimod handle om linkbuilding, nærmere betegnet ekstern linkbuilding.

seo

Bygger du links til din hjemmeside, og ønsker du at få mest muligt ud af disse links, så er du kommet til de rigtige. Vi vil nemlig gøre dig klogere på, hvordan du holder styr på dine indgående links. I guiden vil vi i øvrigt komme ind på, hvordan du bærer dig ad med at genetablere tabte indgående links. Det er nemmere, end du tror.

De bedste tools til formålet

I dag findes der rigtig mange tools til at holde styr på indgående links og andre betydningsfulde faktorer i forhold til søgemaskineoptimering. Disse bør du have et godt kendskab til, da de kan hjælpe dig nærmere dit mål. Man kan muligvis ikke købe sig til bedre placeringer i søgemaskinerne, men med brugervenlige og gennemarbejdede tools bliver det hele en smule lettere. Det er i hvert fald svært at undvære disse tools.

linkbuilding

Der er, og vil altid være, delte holdninger til, hvilke tools der er de bedste. Derfor er det helt okay, hvis du ikke er enige med os. Der findes heldigvis mange andre tools end de nævnte, hvorfor du ikke behøver at vælge disse, hvis de mod forventning ikke opfylder dine ønsker og behov. Spørger du os, så er følgende tools de bedste til formålet:

  • Ahrefs
  • SEMrush
  • Google Search Console
  • Moz

Hvilket tool foretrækker du at arbejde med? Giv din mening til kende i kommentarfeltet nederst på siden. Måske er du faldet over et tool, som hverken vi eller vores læsere har kendskab til.

Sådan genetablerer man tabte indgående links

Tabte indgående links kan ikke reddes.

Ovenstående stemmer naturligvis ikke. Sandheden er, at der i stort set alle tilfælde er mulighed for at redde tabte links, afhængig af hvorfor de givne links er gået tabt. Er du blevet gjort opmærksom på, at du har tabt et eller flere links, så genetabler tabte indgående links med RecoverInboundLinks.com. Dette tool er blevet udviklet af nogle af de dygtigste på området. Det indbefatter bl.a. Henrik Bondtofte, som har arbejdet med søgemaskineoptimering, herunder linkbuilding, i adskillige år.