cdas1

Overvejer du at starte en blog? I så fald er du ikke den eneste. Der starter blogge hver dag og hele tiden. Så du får stensikkert benhård konkurrence.

Derfor må du gøre to ting for at få succes med din blog. Det første er at have en god markedsføring og skrivepen, altså have en god strategi og indhold.

Det andet er, at du skal finde din niche. Du kan være nok så dygtig en skribent, men specielt i starten vil en niche hjælpe dig på vej.

Find din egen niche

Alt er tilgængeligt, du kan skrive om alt. Det eneste, der kræves af dig, er, at du har gjort din research, og at der faktisk er et publikum.

Undersøg felter, hvad kan du bedrage med. Det kunne være hundelegetøj reb og andre produkter til kæledyr, der har interesse for dig.

Har du viden på området, er det en stor, stor hjælp. Find et felt, hvor du i forvejen ved en del. Det kunne være hundeprodukter, det kunne være din hobby eller noget helt tredje. Hvis du i forvejen har hunde i hjemmet, så er det en stor fordel. Du kan nemlig drage på din egen erfaring, og du kan derudover også tage nogle flotte billeder til din hjemmeside.

Men find din niche, det er stor hjælp til at få din blog i gang.

hund-baenk

Skriv, skriv, skriv

Kom i gang! Intet her i verden sker bare af sig selv. Du må på banen og vise vej.

Alle retningslinjer osv. kan komme løbende, det vigtigste er, at du skriver. Skriv, skriv, skriv. Sådan bliver du en bedre blogger og skribent.

Men også ved at skrive sig vej frem, finder du dine styrker, du finder ud, hvad du har let ved at skrive om. Bagefter kan du begynde at regne sammen, hvad der kan svare sig og hvordan.

Først og fremmest er det med at komme i gang og skrive til dine fingerspidser skriger, at du skal stoppe.

Det kan være en rigtig god idé at sætte tid af hver dag, hvor du bare skriver derudaf. Et par timer, hvor du ikke bliver forstyrret, men bare skriver. Det gavner dig på den lange bane.