cdas1

Er du kreativ, og elsker at udfolde dine kreative evner? Har du nogle gange svært ved at underholde dig selv, og oplever du ofte at du keder dig? Hvorfor ikke starte din egen hjemmeside eller blog, hvor du kan dele denne passion for kreativitet, med dine følgere? 

På den måde kan du give inspiration og ideer, til andre der deler den samme kærlighed for kreative projekter. Se mere her om, hvorfor det er en god ide at starte en hjemmeside.

strikketøj

Hjemmestrik er det nye sort 

Der er blevet lavet mange forsøg med, hvad det gør for dit sind og din krop at strikke, og de fleste viser, at det er utrolig godt for dig at strikke. 

Når du sidder med dit strikketøj, kan din hjerne fordybe sig i den monotone bevægelse, og der kan hurtigt gå flere timer. 

Det er en hyggelig og produktiv måde at holde sin hjerne og sine hænder i gang og utrolig mange mennesker ser det som en vigtig del af sin hverdag at få strikketøjet mellem fingrene. 

Det er blevet yderst populært igen at strikke sit eget tøj og tæpper, og dette er helt sikkert noget, der kan være med til at give din blog eller hjemmeside mange visninger. 

Her kunne du eksempelvis samle inspiration til gode og gratis strikkeopskrifter, eller vise dine egne kreationer frem.  Du kan også opfordre dine læsere til at dele deres tips og tricks til, at få de bedste resultater på sine strikke projekter. 

Hvordan bruger man egentlig en symaskine?

Mange drømmer om at kunne sy sit eget tøj, og dem som har lært kunsten at bruge en symaskine, elsker at fordybe sig i diverse projekter 

Der er noget helt specielt over at sætte sig ned og sy sit eget tøj, og derefter at kunne have det på, og vide at ingen andre har noget magen til. En hjemmeside med fokus på kreativitet, vil derfor også kunne få mange visninger, ved at beskæftige sig med, hvordan man syer sit eget tøj. 

Det kan være svært at vide, hvordan man bruger en symaskine, og det er måske ikke alle som ved, hvor en bobine sidder på en symaskine – og det kan du finde ud af, hvis du eksempelvis løser en kryds og tværs. 

Guides til sådanne ting er ofte meget populære, især blandt nybegyndere, da man her kan søge hjælp til, at komme i gang med sin nye hobby. 

Aktiver din hjerne 

For at starte en blog eller en hjemmeside, skal man naturligvis også være interesseret i den tekniske IT-del, som uundgåeligt vil være en stor del af arbejdet. 

Det at starte en hjemmeside eller en blog, vil kræve at du bruger noget tid på at lære, hvordan de forskellige programmer fungerer. 

Dog kan det være enormt aktiverende for din hjerne, og vil fungere som et dejligt afbræk fra at løse krydsord eller sudoku. 

Det kan være enormt givende for dig og din hjerne at lære noget nyt, og du vil opleve at det vil være svært i starten, men med tiden vil du have lyst til at blive bedre og bedre, hver gang du sætter dig foran skærmen. 

sy

Vandfarver og farvekridt 

Hvis du er god til at lege med mange forskellige farver, og elsker at tegne og male, vil dette ikke kun være utrolig godt indhold til din hjemmeside eller din blog. 

Dette vil også i høj grad komme dig til gode, når du skal lave selve udseendet af hjemmesiden. 

Hvis hjemmesiden er flot at se på, er der større sandsynlighed for, at din læsere vil besøge den om og om igen, og vil have lyst til at afprøve dine ideer og tips og tricks. 

Du vil i sandhed kunne mærke forskel på, om din hjemmeside er flot og brugervenlig eller ej.