cdas1

Bedsteforældre har et ry for ikke at være de bedste til teknologi (de er trodsalt ikke vokset op med det), og i mange tilfælde bygger fordomme skam også på sandheder. Men det betyder ikke at vi bør skærme dem fra det. Ofte kan teknologi faktisk gavne vores bedsteforældre, på mange flere måder end vi måske lige tror. 

En hjemmeside kan fx vise sig at være meget mere til gavn for dine bedsteforældre som du måske lidt tror. Her er der tre gode grunde til hvordan en hjemmeside i gave til dine bedsteforældre ville kunne gavne dem.

Mand keder sig

1. Det kan give indhold i deres hverdag

Det er ikke altid der er lige meget at lave når man er gået på pension, og de fleste der er blevet bedsteforældre er også gået på pension. Når børnebørnene har tid til at tage på ture er der selvfølgelig massere at lave, men hvad når de ikke har tid?

En hjemmeside ville kunne give dine bedsteforældre noget at lege rundt med og forsøge at finde ud af, og kunne være et sjovt projekt for dem at have sammen.

2. Hvem siger nej til lidt ekstra penge?

Et stort spørgsmål du sikkert har nu er hvad dine bedsteforældres hjemmeside burde handle om. Har du en bedstemor der strikker eller en bedstefar der er god med noget håndværk, så kunne det jo meget oplagt være en online butik hvor de sælger nogle af de ting de laver. 

De kommer måske ikke ligefrem til at tjene kassen på det, men det er stadig et sjovt lille projekt de kan have som de samtidig kan tjene lidt lommepenge på. Plus det giver dem motivation til at blive ved med at dyrke deres kreative hobbyer, selv når børnebørnene ikke længere er begejstrede for uldsokker i julegaverne. 

3. Det er en god undskyldning for at besøge dem

Er dine bedsteforældre ikke de mest teknologiske talentfulde, vil de helt sikkert have en masse hjælp med hjemmesiden når de starter den op. Hjælp som du kan komme og give dem. 

 

Hånd over sparegris