cdas1

Det er ikke altid det lige køre for ens hjemmeside, som man gerne vil have det skal. Nogen gange er der ikke nogen nye der har kigget på ens hjemmeside i dagevis, og har du lige oprettet en hjemmeside kan det være du hiver dig selv i håret over hvorfor dog der ikke er nogen der ser den.

Internettet er et stort sted og der findes millioner af hjemmesider på the World Wide Web. Spørgsmålet er hvordan man får folk til at finde lige præcis din. 

Det er på sin vis både enkelt og svært. Det handler mest af alt om at lære systemet at kende, og finde ud af hvordan du kan bruge dette til både dig og din hjemmesides fordel. 

Adwords

Få styr på det med google annoncering

En god ting at have styr på når du gerne vil bringe trafik til din hjemmeside, er google annoncering. Hvis du søger på noget på Google kommer der en masse resultater op, og øverst er de hjemmesider som Googles algoritme har regnet sig frem til bedst matcher din søgning. 

Ovenover de bedst matchende søgeresultater, ligger google annonceringer. De er altså det første man ser når man søger på noget på Google. Du kan kende dem på den grønne ’annonce’ markering foran URL’en. 

Google annoncer er selvfølgelig som alle andre reklamer, en investering. De fungere ligesom en reklame ved et busstoppested eller på en reklametavle, så spiller derfor også under samme regler. 

Men siden de også fungere som reklamer, har de selvfølgelig også de samme fordele. 

Vil du lære meget mere om Google Adwords fordele og hvordan præcis de kan hjælpe din hjemmesides trafik, så klik her

Social media

Lav din egen gratis reklame

Du får ingen trafik til din hjemmeside, hvis der ikke er nogen der ved at den eksistere. Ligegyldigt om du har investeret i Google annonceringer eller ej, så kan det være en god ide at forbinde din hjemmeside til de sociale medier – især hvis din hjemmeside er en blog eller en webshop. 

De fleste store webshopkæder har både en Instagram, Facebook, ja, måske endda en Snapchat. Vi er på de sociale medier hele tiden, og vil du gerne have din hjemmeside skal blive set, så er dette den sikre vej frem. 

Hold dine sociale medier i gang, opdater dem jævnligt og følg eventuelt en masse kontoer, så din hjemmesides navn dukker op i deres notifikationer. Selv hvis de ikke følger dig tilbage, så har de nu set dit navn og kender til din hjemmesides eksistens.