cdas1

Webdesign er fyldt med diverse fraser og fagbegreber som du ikke ofte støder på i din hverdag. Er du derfor en nybegynder til webdesign, er det ingen overraskelse hvis du ikke har hørt størstedelen af disse før. 

Vil du blive bedre til webdesign, skal du dog gøre dig meget bekendt med disse fagbegreber, for så snart du åbner døren op til webdesignernes vilde verden, så kommer du til at støde på dem en hel del. 

Her er der, heldigvis for dig, samlet en oversigt og forklaring over nogle af de mere essentielle fagbegreber som du skal lære. 

Google Adwords

Når du søger på noget på Google så kommer der selvfølgelig en masse søgeresultater op. Googles algoritmer har valgt hvilke der bedst matcher din søgning, og har placeret dem øverst. Eller ikke allerøverst. 

Allerøverst finde du nemlig google annoncerne – også kendt som google adwords. Du kan kende dem på firkanten ved siden af URL’en hvori der står ”annonce”. 

Google Adwords er en reklame som alle andre. Hjemmesiden har altså betalt Google for at måtte have deres hjemmeside øverst i X længde tid. 

Vil du gerne lære mere om Google Adwords og hvordan du kan bruge disse til at forbedre trafikken på din hjemmeside, så klik her.

Google

SEO: Search Engine Optimization

På dansk kaldet søgemaskine optimering. Du vil gerne have Google kan lide din hjemmeside. Så kommer den nemlig højt op på listen af søgeresultater, når folk søger noget relateret til din hjemmeside. 

For at Google skal kunne lide din hjemmeside skal du tænke over hvilket ordvalg du bruger på din hjemmeside og hvilke andre hjemmesider som din hjemmeside linker til. 

Ift. ordvalg kan det være en god ide at gøre lidt research. Et godt trick er at søge på noget relateret til din hjemmeside. 

Har du fx en webshop der sælger strikketøj, så kan du søge på strikketøj på google og scrolle helt ned til bunden. Dernede finder du nogle forslag fra Google om hvilke andre relaterede ting du kan søge på. Ved at bruge disse ord i din hjemmeside kommer den højere op i Googles søgeresultater og bringer derfor bedre trafik til din hjemmeside. 

CMS: Content Management System

Et Content Management System er et stykke software der står for at opdatere din hjemmeside og gøre det mere overskueligt for dig at designe den. Det måske mest kendte CMS er wordpress og er helt sikkert en virksomhed som du allerede har hørt om.  

Online markedsføring