cdas1

Er du IT interesseret og arbejder du med hjemmesider, SEO og webdesign til hverdag, så er du måske også typen der elsker at bruge din pc til at game med.

Enhver gamer ved at den rette stemning i rummet giver en endnu federe oplevelse, og heldigvis er der masser af muligheder for at indrette et fedt gamer værelse.

Arbejder du hjemmefra kan du sagtens lave kontor og gamer værelse i en og samme rum.

Kontorstol

Vælg ergonomiske møbler

Både til hjemmekontoret og til det perfekte gamer værelse har du brug for en lækker stol. En god stol kan du indstille både i højden, i sædet og i ryggen. Samtidig skal der gerne være et par gode armlæn og evt. nakke- eller lændestøtte.

Bordet skal helst have god plads når du gamer så der kan stå tastatur og mus, og du har den nødvendige bevægelsesfrihed. Når du arbejder, er det til gengæld også lækkert med god plads på bordet til diverse papirer osv.

Du kan med fordel vælge et hæve sænke bord hvilket også giver bedre ergonomi.

Indret med lys

Noget der helt klart er med til at sætte stemningen når du skal indrette det perfekte gamer-rum, det er belysningen.

Du skal selvfølgelig have en belysning der ikke generer i skærmen, og lys nok til at du ikke får hovedpine.

Til hverdag skal du have et godt arbejdslys. Med LED strips kan du få det hele i et, du kan nemlig f.eks. vælge RGBW strips som kan skifte farve mellem rød, grøn, blå og hvid.

Nogle LED strips kan også dæmpes, blinke og følge mønstre i evt. musik hvis du kobler det sammen med dit wifi, og på den måde skaber du blot en endnu federe stemning.

LED strips

Overvej mørklægningsgardiner

Hvis du både bruger dit rum som arbejdsplads og gamer værelse, så bør du overveje at få mørklægningsgardiner.

Når du arbejder, er det nemlig en fordel at få så meget dagslys ind i rummet som muligt, men når du gamer vil du helt sikkert gerne lukke dagslyset ude.