cdas1

SEO-arbejde er utroligt vigtigt, hvis man gerne vil have succes med sin hjemmeside. I denne artikel får du nogle hurtige råd om, hvordan du kommer på forkant med dit SEO.

Seo brikker

Planlæg blogindlæg

Det er en god ide at være på forkant og planlægge blogindlæggene i god tid. Gode blogindlæg kan være en kæmpe kilde til et større læserskab. Og imens de er i gang med at læse dit nyeste blogindlæg, så kan det være de bliver fristet til at købe nogle af dine produkter eller services på siden…

Du kan eventuelt bruge en fysisk mayland kalender til at plotte ind, hvornår du gerne vil have dine blogindlæg op på din hjemmeside. På den måde er det meget nemt lige at danne sig et hurtigt billede af, hvornår man egentlig har nogle nye artikler parat på hjemmesiden – og hvorvidt man eventuelt skal hyre nogen til at skrive dem for sig. 

Godt og intuitivt design på siden

Hvis du gerne vil sørge for, at dine læsere ikke kun finder din side men også har lyst til at bruge noget tid på den, så er det vigtigt at designe den ordentligt. Vi har alle prøvet at være inde på hjemmesider, som ligner noget en i 4.klasse har sat sammen. Det er ikke ligefrem en behagelig oplevelse og de fleste af os smutter hurtigt igen. Dit hjemmesidedesign skal være pænt at kigge på og samtidig intuitivt at navigere. 

Grafer og trafik

Benyt sociale medier – og link til din side

De sociale medier er en mulighed, hvis du gerne vil finde andre måder at promovere din hjemmeside på. Det er generelt altid en god ide at være lidt ekstra aktiv herinde, da det kan være en god måde at tiltrække flere læsere på. 

Hvis de finder den information du deler på de sociale medier interessant, så vil de også være mere fristede til at kigge på din hjemmeside. Derudover skal du naturligvis lige linke til din egen side, når det er relevant.