cdas1

Der hører mere til en succesfuld karriere end blot at være uddannelsesmæssigt kvalificeret til et arbejde. Var du f.eks. klar over, at dine fritidsaktiviteter kan være med til at gøre dig bedre på arbejdet. Visse undersøgelser peger nemlig på, at dine præstationer forbedres markant ved at koble af med en hobby i din fritid. Her kommer derfor et par bud på din næste hobby.

musik og undervisning

Yoga

Det er vigtigt at vælge en hobby, der intet har med det daglige arbejde at gøre. Og her vil Yoga være den perfekte løsning. Yoga vil nemlig ikke blot påvirke din fysik; du vil samtidigt også opnå langt større fokus og indre ro. Og dette er ganske enkelt guld værd på jobbet.

Lær at spille et instrument

Et musikalsk instrument er en anden perfekt hobby til at genoplade batterierne til den næste arbejdsdag. Når du spiller et instrument, så lærer du nemlig dig selv disciplin, at lytte og oven i købet at samarbejde med andre. Ved at begynde f.eks. at spille klaver, saxofon, trommer eller guitar, så lærer du dig selv et par vigtige evner, der aller kan videreføres til arbejdspladsen. 

skydning

Luftgevær 

Sidst men ikke mindst kunne du også overveje at begynde at skyde med luftgevær. Et luftgevær er nemlig en perfekt måde til at træne din koncentration og præcision på. og disse evner er jo bestemt noget, der finder god anvendelse på stort set alle arbejdspladser. Du kan med fordel finde mere information om luftgevær på luftgeværet.dk