cdas1

Du står måske overfor en nyt stort skridt i dit liv. Måske går du med en drøm om at designe din egen hjemmeside. Når det kommer til hjemmesider, så er der nogle ting som man skal huske på. Alle sammen vigtige ting.  Disse ting er alt sammen med til at gøre, din hjemmeside endnu mere. Find inspiration hertil, hvordan du bygger din hjemmeside bedst op. Din hjemmeside kan handle om, parkeringskontrol for erhverv, mode, elektronik eller noget helt andet – der er masser af muligheder.

farver

Specificere din hjemmeside endnu mere og få de rigitge kunder 

Når det kommer til hjemmesider, så er det vigtigt at specificere, hvad din hjemmeside indeholder. Emnet er op til dig, men du kan vælge at gøre det mere præcist for at hjælpe kunden. Det kan f.eks være for en pakeringshjemmeside. En pakeringshjemmeside kan være for mange, og kan derfor gøres mere præcist. Derudover kan det også være område bestemt, det kan f.eks være pakeringskontrol i Købehavn. På den måde er din hjemmeside blevet mere præcis for kunden. 

Gør din hjemmeside endnu flottere ved hjælp af få tips 

Det er vigtigt at din hjemmeside fanger kunderne. På den måde for du flere kliks, hvilket kan betyde flere penge. Det er derfor vigtigt at layoutet på hjemmesiden vægtes højt. Der er mange ting, som man skal huske på når det kommer til layout af en hjemmeside. 

Tænk på farverne, og fang stemningen derigennem 

Farverne har en stor betydning, da de fanger øjene med det samme. Farverne sætter samtidig også en stemning. Man kan derfor ud fra farverne vide, hvilken slags hjemmeside der er tale om. Er der tale om børnetøj, så bliver der oftest brugt lyseblå elle lyserøde farver. Er derimod tale om computerspil, bliver der brugt flere mørke farver. 

kreativ

Teksten skal være kort og præcis, så de fanger kunden 

Teksten skal give mening. Udover den skal give mening, så skal den også være kort. Korte og præcise tekster er bedst for en hjemmeside. Kunder gider ikke at læse lange tekster, så prøv at beholde dem korte. I den korte tekst skal der også være nødvendig information. Teksten der står på hjemmesiden, skal være informativ og ikke bare en sludder.