cdas1

Det kan være en udfordring for enhver forælder eller pårørende at være tæt på en person med autisme, ADHD eller lignende. Derfor kan det betale sig at gøre så meget som muligt for at sikre personen en rolig tilværelse med al den understøttelse, som vedkommende har brug for og fortjener.

 

Det kan du få hjælp til hos spektrumshop.dk, som har sit udspring fra Landsforeningen Autisme. Spektrumshop har til formål at hjælpe mennesker med autisme og andre særlige behov med specielle produkter, der er udviklet til at hjælpe i det daglige for både pårørende og for personen med særlige behov.

 

Hos Spektrumshop kan du derfor finde en række forskellige hjælpemidler, som vil gøre hverdagen lettere og mere indholdsrig for alle, der har kognitive udfordringer eller andre særlige behov.

 

En roligere søvn med sansedynen

Spektrumshop har udviklet en lang række værdifulde produkter, som har en mærkbar virkning for mange mennesker med særlige behov. Det gælder eksempelvis for deres sansedyne, som er en tyngdedyne, der er udviklet med henblik på at give en bedre nattesøvn.

 

En tyngdedyne er en tung dyne, der former sig omkring kroppen i sengen, hvorfor dynen giver en krammende fornemmelse, der hjælper til at afslappe enhver, der ligger under den. Denne afslappende fornemmelse er især effektiv for personer, der har særligt svært ved at finde ro omkring sengetid.

 

Mange andre praktiske produkter

Sammen med sansedynen sælger Spektrumshop en lang række andre produkter, som er udviklet direkte med henblik på at hjælpe. Det gælder eksempelvis for kuglevesten, som udnytter samme teknologi som sansedynen, hvorfor vesten kan hjælpe folk til at finde ro i det daglige og med at sidde stille og længere perioder.

 

Et andet smart produkt er Time Timer uret, som er brugbart for alle, der har fordel af en visualisering af tiden, så personen nemt kan se, præcist hvor meget tid der er tilbage.