cdas1

Det er meget individuelt, om man er mest til at være indenfor i sofaen eller ved computeren, eller om man er mere til at gå udenfor i haven eller i skoven. Men hvis du er typen, der godt kan lide at sidde foran computeren, imens du sælger ting til folk i haven, kan det være, du skal have gang i en hjemmeside. Der er mange muligheder for, hvad man kan tage med ud i haven, men hvis de har terrasse, er der endnu flere muligheder. Men her er nogle ting, du bør overveje, når du skal lave en hjemmeside. 

Kvinde og computer mellem planter

Få inspiration og skab den gode kunderejse

Det er sindssygt hyggeligt at sidde på terrassen, imens man hygger med familien. Herude kan du også sidde og lave din hjemmeside, hvis du har brug for lidt frisk luft. Det er desværre lidt koldt at sidde der i de kolde måneder, men hvis du mangler en terrassevarmer, kan du finde en via terrassevarmer.dk.
Hvis du sidder i haven, imens du søger inspiration til, hvad du skal sælge på hjemmesiden, kan det være, du også selv får en god idé til hvad du selv mangler. Det er nemlig altid en god idé at sætte sig i situationen af kunden, for at kunne lave en bedre kunderejse. Jo nemmere det er for kunden, og jo mere behagelig en oplevelse de har på siden, jo større sandsynlighed er der for, at de kommer tilbage igen.
Dermed kommer også at du skal lave en hjemmeside, som folk kan huske, og det gøres nemmest med et fængende navn og et flot design. Det er meget individuelt, hvad folk synes er et flot design, men det vigtigste er, at hjemmesiden er nem at navigere. Det dækker vi mere i næste afsnit. 

computer med graf

Indhold og overblik

Det vigtigste når du skal lave en salgsside, er at folk kan finde dine produkter. Det nytter ikke noget, hvis folk leder efter noget bestemt, men at de ikke kan søge på det eller sortere i produkterne. For så springer de fra, og så mister du kunder. En nem måde at gøre det på, er at for hvert produkt, bør du derfor finde en eller flere kategorier, de kan gå ind under. Hvis du sælger ting generelt til haven, kan du evt. sætte dem ind under funktion og navn. En gynge kan eksempelvis både gå ind under ”gynger” og ”lejetøj”. Disse kan også indgå som et led i at folk finder din hjemmeside i første omgang. 

Mangler du hjælp til SEO til din hjemmeside? Så klik ind på denne hjemmeside for at søge hjælp.
Kunden skal altid være dit primære fokus. Husk på, at ikke er alle, sidder med samme viden og information om produkterne, som du. Og straks har du en formidabel hjemmeside.