cdas1

Hvis du er ejer af en virksomhed, ved du højst sandsynligt, hvor vigtigt en hjemmeside er, fordi kunderne kan se dine produkter/ydelser, og hvor de har mulighed for at komme i kontakt med dig. Hvis du endnu ikke har nogle kunder, kan det være svært at få din virksomhed til at køre rundt, hvorfor det er helt essentielt, at de har mulighed for at se, hvad din virksomhed handler om. Med e-handlens stigende popularitet i Danmark, er der flere og flere virksomheder, som vælger at lave en god hjemmeside, fordi dette ofte viser sig at være en meget effektiv løsning, da det således giver kunden mulighed for eventuelt at shoppe fra sit eget hjem. Dette kan på længere sigt kan give større mærkekendskab, fordi man formår at nå ud til flere forbrugere. Er du i gang med lave din egen hjemmeside til din virksomhed, kan du med fordel læse med nedenfor for at få et par gode råd.

Hvad er målet med din hjemmeside?

Som så mange andre ting i livet er det en god ide at give sig tid til at tænke over, hvad det er, du gerne vil opnå med en hjemmeside. Derfor er det en god ide indledningsvis at sætte sig ned og definere de primære og sekundære mål med din virksomhed. Hvis ikke du er en haj til IT, kan det tilligemed være en fordel at få sparring og hjælp til din hjemmeside fra eksperter i starten, så du kan komme ordentligt igang.

Dine kunder kan kontakte dig på flere måder

Langt de fleste virksomheder har en kundeserviceafdeling, som tager imod telefonopkald, men ofte kan det være lidt svært for kunden at komme igennem der på grund af travlhed. Derfor er det en rigtig god ide med en hjemmeside, hvor der står flere muligheder, de kan kontakte dig på. For eksempel har mange hjemmeside en ”spørgsmålsboks”, hvor kunden så kan skrive sit spørgsmål og få et hurtigt svar.

Funktionalitet og markedsføring

Det er vigtigt, at din hjemmesides webdesign stråler af funktionalitet, så det fremstår overskueligt for dine kunder, da det er vigtigt at efterlade et godt førstehåndsindtryk. Derudover er det en god ide at have styr på markedsføringslovgivningen, hvorfor vi altid anbefaler, at man sætter sig godt ind i reglerne. Du kan med fordel læse mere på www.forbrugerombudsmanden.dk.

Har du allerede en hjemmeside, som du gerne vil sælge?

Måske du har en eller flere hjemmesider, som du gerne vil af med, så er det altså muligt at sælge dem. We Digitize er en af mange, som er interesserede i at købe websites, hvis de opfylder nogle bestemte karakteristiske. Sælg din website, hvis du har en, som du ikke ønsker at have mere, så kan andre få glæde af den, og du kan tjene nogle penge på dette salg.